Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatan Havuç Formülü

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.346
693
373
Kocaeli
Saçlarının zor uzadığından şikayet edenlere, yine doğadan gelen bir çözüm var. Havuç! Nasıl mı?

Saçlarınızın çabuk uzaması ve sağlıklı görünmesi için çok kolay ve doğanın hediyesi olan bu formülü uygulayın ve kısa zamanda aldığınız sonuçları görün!

Malzemeler:

2 tane orta boy havuç

1 tane yumurta (tamamı kullanılacak)

3 su bardağı su

Hazırlanışı:

Havuçlar rendelenir.

3 su bardağı su kaynatılır.

Ardından rendelenmiş havuçlar, kaynayan suya koyulur.

Su 25-30 dakika kaynatılır.

Sonra havucun haşlandığı su süzülerek, soğuması için bekletilir.

Soğuyan havuç suyu yumurtayla karıştırılır.

Uygulama:

Karışım saça sürülür streç filmle sarılır ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.

Sonra saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaksınız. Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir.

Saçlarının zor uzadığından şikayet edenlere, yine doğadan gelen bir çözüm var. Havuç! Nasıl mı?

Saçlarınızın çabuk uzaması ve sağlıklı görünmesi için çok kolay ve doğanın hediyesi olan bu formülü uygulayın ve kısa zamanda aldığınız sonuçları görün!

Malzemeler:

2 tane orta boy havuç

1 tane yumurta (tamamı kullanılacak)

3 su bardağı su

Hazırlanışı:

3 su bardağı su kaynatılır.

Ardından rendelenmiş havuçlar, kaynayan suya koyulur.

Su 25-30 dakika kaynatılır.

Sonra havucun haşlandığı su süzülerek, soğuması için bekletilir.

Soğuyan havuç suyu yumurtayla karıştırılır.

Uygulama:

Karışım saça sürülür streç filmle sarılır ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.

Sonra saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaksınız. Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir.

Havuçlar rendelenir.

hem gayet uygun hemde malzemeleri bulması kolay bir tarif deneyeceğimmm ! çok sağol canım eline sağlık buraya yazdığın için ..

Bu karışımı geçen sene iki arkadaşım kullandı ,ikisininde saçı döküldü.Her kişiye aynı etkiyi yapmıyor bence

Deneyenler paylaşabilir mi ? Merak ediyorum benim saçlarımında ihtiyacı var ne denediysem nafile :(

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X