sadece üç kez yaptım onu çok da yorum yapamayacağım inan.çünkü kafamda gerektiği kadar bekletemedim bile ben onu öyle iğrençti yani..benim duyduğum tüm yöntemleri uygulamışsın tebrik ediyorumsığır iliğinin uzamaya faydası oldu mu peki onu yazmamışsında :44:
sabrından dolayı takdir ediyorum :)) ben de pek çok kür denedim ama bi kaç aydır hepsini bıraktım... çünkü saçlarımı uzatmak ya da gürleştirmek yerşne daha da kötü apıyordu uzuyosa dökülyo dökülmüyosa kırılıyodu uzamıyodu vs... artık her hangi bi kür denemeye korkar oldum anlıyacağın... şimdi son 3 aydır şampuanımın içine çam terebenti koydum saçlarımı onunla yıkıyorum çokta memnunum aslında... ama sen öyle güzel övmüşsün ki en sonuncu kürü deneyesim geldi :)) ama korkmuyo da değilim yine dökülürse diye...
bende geçen sene ve şimdi bütün bu kürleri yaptım vede yapıyorum uzuyomu eewet uzuyo güzelleşiyomu ewet güzelleşiyo hatta geçen sene çok iyi gitmiştim ama kuaför gıcığı kesti güzelim o kadar emekler verdiğim saçlarımı sonrada hevesim kaçmıştı bende bıraktım ama buu sene tekrar yapmaya karar verdim ve 5. haftamdayım ama sennin en son yazdığın kürü uygulamadım onuda denesemmi diye düşünüyorum peki sen bu karışımı ne zamandır yapıyosun ve kaç cmlik sonuç aldın...
sadece üç kez yaptım onu çok da yorum yapamayacağım inan.çünkü kafamda gerektiği kadar bekletemedim bile ben onu öyle iğrençti yani..
bi de eşim koktuğunu söyledi.bıraktım:)
bu ara saç uzatanlara çok önemli tavsiye:
sakın saçınızı düzleştirmeyin,kuru taramayın ve mutlaka saç kremi kullanın..
bi de ben yoğun bakım maskesi yapıyorum ayda bir...
nasıl bi maske bu
son kullanıp memnun kaldığınız (ampuller ve badem yağını ) hafta da kaç kez kullandınız acaba ? bende yapmak istiyorum
haftada 1 kez ampullerden birer tane kırıp bi yemek kaşığı kadar badem yağı ile karıştırıp saç derine parmak uçlarınla sürüyorsun.streçfilmle veya boneyle kapatıyorsun.sonra bi eşarpla kapat iye hava almasın hem sıcak dursun
bunu arkadaşıma doktor önerdi ve memnun kaldı ben de çok memnun kaldım.herkesin saç yapısı farklı tabi ama denemek isterseniz yapılışı bu şekilde
Çok teşekkür ederim.ben 6 ay bakımları bıraktım şimdi tekrar başladım lavanta kürü uyguluyorum 3.günümdeyim.Bu kürü de uygulamaya başlayacam bu hafta içerisinde :) belki bu sefer uzatırım
inşallah uzatırsın canım çünkü artık kafamız menemene döndü onu yap bunu yap
bu kürde benim en sevdiğim şey saç çıkarması ve uzatması oldu bi de dr önerince tereddütsüz yaptım.
inşallah sana da iyi gelir
gerçekten öyle onu dene bunu dene hayal kırıklığı oldu bende de ama yılmıyorumbunu da deneyeyim mutlaka haber vereceğim :) çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?