Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma maceram...

masal5758

beni kategorize etme!
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2.538
25
68
İstanbul
merhaba kızlar ben de uzun saça bayılanlardanım ama öyle bi saçım var ki uzamak bilmiyor ve maalesef ince telli..
sinamekili karışımdan tutun da yağ karışımlarına sıcak zeytinyağından sarımsağa turplu suya vitaminlere hatta ve hatta sığır iliğine kadar aklınıza geleck ne varsa kullandım.
yalnız bunlar birkaç ayda yapılmış kürler değil bunu baştan belirtmek isterim.sanırım iki senedir farklı kürler denedim aralıklı olarak.
şimdi yaptığım uygulamaları ve sonuçlarını yazıcam belki faydalanmak isteyen olur.

sinamekili karışım sadece saçın uzamasında etkiliydi evet kabul fakat yeni saç çıkarmıyordu maalesef ve benim isteğim biraz da bu yöndeydi ama saçı gür olan boya olmayan ve uzatmak isteyenler kullanabilir.zira boyalı saçta renk dğişikliğine sebep oluyor.ve uzun süreli kullanımda saçlar dökülmeye başlıyor.

aktardaki saçma yağ karışımları yazma gereği bile duymuyorum sadece zaman kaybı..saç kremi gibi yumuşatıyor sadece başka da bişeye yaramıyor en azından benim kullandığım öyleydi.(markasını hatırlamıyorum ama şurup şişesi gibi bi şişesi vardı)

sıcak zeytinyağı badem yağı karışımı saça parlaklık veriyor ama bayılmadım ve uzattığına şahit olmadım.

zeytinyağı yumurta sarısı:zamanla yeni saç çıkarıyor ve bakım yapıyor ben memnun kaldım.aynı zamanda arkadaşım yaptı bunu sürekli saçları baya toplandı.kötü kokuyor ama baştan uyarayım:)

sığır iliği kürünü üç dört kez anca uyguladım uygulaması çok zordu ve gerçek anlamda iğreçti...dayanabilecek olan varsa tebrik ediyorum.

yılan yağlı şampuanı benim için gerçek anlamda hayal kırıklığı oldu..kıtır kıtır olup resmen kopmaya başladı saçlarım..ama işin ilginç tarafı saç diplerimin yağlanmış uçlarınsa fazlasıyla kurumuş olmasıydı.

şampuana bal saımsak koyma denemelerim de oldu zahmetsizdi ve fena sayılmazdı.

turplu suyun en güzel yanı saçı yumuşatmasıydı bana göre ve uzatmıyor diyemem ama attığım taş ürküttüğüm kuşa değdi mi derseniz HAYIR.

sonra benim bi ark dermatoloğa gitti ve ona bi kür önermiş.gün geçtikçe kızın saçları güzelleşiyor uzuyor ben de başladım yapmaya eczaneden evigen bepanten ve bemiks ampul alıp birer tane kırıyorsun ve badem yağıyla karıştırıyorsun.ben en çok bu kürü sevdim.bir kutu vitamin bitti yani 5 hafta sonra inanamadım o kadar yeni çıkan saç vardı ki....ve beni bir aydır görmeyen insanlar saçına ne yaptın diye soruyorlardı...
memnun kaldım anlayacağınız.
belki bi faydası olur.
kolay gelsin rapunzeller......
ps:saçım şu an belimde :21:

Son düzenleme:
benim duyduğum tüm yöntemleri uygulamışsın tebrik ediyorum :46: sığır iliğinin uzamaya faydası oldu mu peki onu yazmamışsında :44:

sabrından dolayı takdir ediyorum :)) ben de pek çok kür denedim ama bi kaç aydır hepsini bıraktım... çünkü saçlarımı uzatmak ya da gürleştirmek yerşne daha da kötü apıyordu uzuyosa dökülyo dökülmüyosa kırılıyodu uzamıyodu vs... artık her hangi bi kür denemeye korkar oldum anlıyacağın... şimdi son 3 aydır şampuanımın içine çam terebenti koydum saçlarımı onunla yıkıyorum çokta memnunum aslında... ama sen öyle güzel övmüşsün ki en sonuncu kürü deneyesim geldi :)) ama korkmuyo da değilim yine dökülürse diye...

bende geçen sene ve şimdi bütün bu kürleri yaptım vede yapıyorum uzuyomu eewet uzuyo güzelleşiyomu ewet güzelleşiyo hatta geçen sene çok iyi gitmiştim ama kuaför gıcığı kesti güzelim o kadar emekler verdiğim saçlarımı sonrada hevesim kaçmıştı bende bıraktım ama buu sene tekrar yapmaya karar verdim ve 5. haftamdayım ama sennin en son yazdığın kürü uygulamadım onuda denesemmi diye düşünüyorum peki sen bu karışımı ne zamandır yapıyosun ve kaç cmlik sonuç aldın...

benim duyduğum tüm yöntemleri uygulamışsın tebrik ediyorum :46: sığır iliğinin uzamaya faydası oldu mu peki onu yazmamışsında :44:
sadece üç kez yaptım onu çok da yorum yapamayacağım inan.çünkü kafamda gerektiği kadar bekletemedim bile ben onu öyle iğrençti yani..
bi de eşim koktuğunu söyledi.bıraktım:)
sabrından dolayı takdir ediyorum :)) ben de pek çok kür denedim ama bi kaç aydır hepsini bıraktım... çünkü saçlarımı uzatmak ya da gürleştirmek yerşne daha da kötü apıyordu uzuyosa dökülyo dökülmüyosa kırılıyodu uzamıyodu vs... artık her hangi bi kür denemeye korkar oldum anlıyacağın... şimdi son 3 aydır şampuanımın içine çam terebenti koydum saçlarımı onunla yıkıyorum çokta memnunum aslında... ama sen öyle güzel övmüşsün ki en sonuncu kürü deneyesim geldi :)) ama korkmuyo da değilim yine dökülürse diye...

ben kafama o kadar şey sürdüm ki....
arkadaşları kafan menemene döndü uzamıyor boşver diyip durdular...
kürü bitiriyordum hiç ilerleme yok.
saçımı her yıkayışımda eşime saçım uzamış mı diyip duruyordum:),
saçımı dinlendiriyordum bir ay kadar sonra başka bi küre başlıyordum
sonra benim saçlar avuç avuç dökülmeye başladı özlellikle sinamekili karışımı yapınca.
en son yaptığımdan çok memnun kaldım.
zaten hepsi vitamin.
bemix kötü kokuyor ma ona katlanıyorum:)
bir buçuk ay yapıp biraz ara verip tekrar başlıyorsun.
benmki uzun bi ara oldu.
herkes sormaya başladı ne yaptın saçına diye.
ki benim saçım çok azdır o kadar saç çıkmış ki.
dalgalı bi de saçlarım düzlüeştiriyordum hep dalgaları bile kaybolmaya başlamıştı bu kürlerden mi bilmiyorum ama o kadar güzel dalga oldu ki kalın su dalgası...
herkes maşalayıp taradım sanıyor:))

bende geçen sene ve şimdi bütün bu kürleri yaptım vede yapıyorum uzuyomu eewet uzuyo güzelleşiyomu ewet güzelleşiyo hatta geçen sene çok iyi gitmiştim ama kuaför gıcığı kesti güzelim o kadar emekler verdiğim saçlarımı sonrada hevesim kaçmıştı bende bıraktım ama buu sene tekrar yapmaya karar verdim ve 5. haftamdayım ama sennin en son yazdığın kürü uygulamadım onuda denesemmi diye düşünüyorum peki sen bu karışımı ne zamandır yapıyosun ve kaç cmlik sonuç aldın...

cm olarak bişey söyleyemem ama saçlarım omzumdan aşağı dökülüyordu çeksem de göğsüme ulaşmıyordu şimdi göğsümden dört parmak aşağıda...ben bu kürü bir buçuk iki ay uyguladım düzenli olarak.sonra ara verdim zeytinyağı yumurta yapıyorum bi süredir...sonra geri başlıcam bu küre.dinlendiriyorum saçlarımı.hiçbir kür sürekli yapılmamalı saç derisi alışıyor ve yoruluyor tepki vermiyor bi süre sonra.

bu ara saç uzatanlara çok önemli tavsiye:
sakın saçınızı düzleştirmeyin,kuru taramayın ve mutlaka saç kremi kullanın..
bi de ben yoğun bakım maskesi yapıyorum ayda bir...

son kullanıp memnun kaldığınız (ampuller ve badem yağını ) hafta da kaç kez kullandınız acaba ? bende yapmak istiyorum

son kullanıp memnun kaldığınız (ampuller ve badem yağını ) hafta da kaç kez kullandınız acaba ? bende yapmak istiyorum

haftada 1 kez ampullerden birer tane kırıp bi yemek kaşığı kadar badem yağı ile karıştırıp saç derine parmak uçlarınla sürüyorsun.streçfilmle veya boneyle kapatıyorsun.sonra bi eşarpla kapat iye hava almasın hem sıcak dursun:23:
bunu arkadaşıma doktor önerdi ve memnun kaldı ben de çok memnun kaldım.herkesin saç yapısı farklı tabi ama denemek isterseniz yapılışı bu şekilde:16:

haftada 1 kez ampullerden birer tane kırıp bi yemek kaşığı kadar badem yağı ile karıştırıp saç derine parmak uçlarınla sürüyorsun.streçfilmle veya boneyle kapatıyorsun.sonra bi eşarpla kapat iye hava almasın hem sıcak dursun:23:
bunu arkadaşıma doktor önerdi ve memnun kaldı ben de çok memnun kaldım.herkesin saç yapısı farklı tabi ama denemek isterseniz yapılışı bu şekilde:16:

Çok teşekkür ederim.ben 6 ay bakımları bıraktım şimdi tekrar başladım lavanta kürü uyguluyorum 3.günümdeyim.Bu kürü de uygulamaya başlayacam bu hafta içerisinde :) belki bu sefer uzatırım :D

Çok teşekkür ederim.ben 6 ay bakımları bıraktım şimdi tekrar başladım lavanta kürü uyguluyorum 3.günümdeyim.Bu kürü de uygulamaya başlayacam bu hafta içerisinde :) belki bu sefer uzatırım :D

inşallah uzatırsın canım çünkü artık kafamız menemene döndü onu yap bunu yap:25:
bu kürde benim en sevdiğim şey saç çıkarması ve uzatması oldu bi de dr önerince tereddütsüz yaptım.
inşallah sana da iyi gelir:16:

inşallah uzatırsın canım çünkü artık kafamız menemene döndü onu yap bunu yap:25:
bu kürde benim en sevdiğim şey saç çıkarması ve uzatması oldu bi de dr önerince tereddütsüz yaptım.
inşallah sana da iyi gelir:16:

gerçekten öyle onu dene bunu dene hayal kırıklığı oldu bende de ama yılmıyorum :D bunu da deneyeyim mutlaka haber vereceğim :) çok sağol

bnde bir ara ewıgen bemx ve bepanteni badem yagı ve hint yagyla karıstrmstm haftada 2kre uyguluyodm iyi glmsti sclarma ama dger kürlri dnedgm icin ona fırsat kalmıo.sampuanıma karıstrdm wıtamınlri camterbntn bal z.yagı sarmsakta war memnunum.snemakide saç dökmuo bnde fazla

ampüllü karışımı yapmayı düşünenlere söylemek isterim ki ben 3 hafta boyunca uyguladım bırakalı yaklaşık bir ay oldu ve bemiksin kokusu hala geliyor burnuma yakınımdakiler de söylediler hala koku var diye. bunu da göz önünde bulundurun kızlar..

Back
X