Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma

zemir

Ol der ve olur
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
96
59
88
37
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Bildiğiniz kullandığınız etkili bi saç uzatma yöntemi var mı acaba benim saçlarım hiç uzamıyor. Omuzlarımdan aşağı hiç inmiyor.

Kan eksikliginden yada demir eksikliginden kaynaklıdır.İlaç kullanmanı ve maske yapmanı tavsiye ederim.X-pecia Tablet yada Panplus Tablet faydası var fakat 2 aydan önce faydasını göremezsin.Yavaşça çogaltıp uzatıyor.Maskelerle tasdikleyebilirsin.Mayonez ve yumurta maskesi öneririm çok faydalı :)

Kan eksikliginden yada demir eksikliginden kaynaklıdır.İlaç kullanmanı ve maske yapmanı tavsiye ederim.X-pecia Tablet yada Panplus Tablet faydası var fakat 2 aydan önce faydasını göremezsin.Yavaşça çogaltıp uzatıyor.Maskelerle tasdikleyebilirsin.Mayonez ve yumurta maskesi öneririm çok faydalı :)

Çok teşekkür ederim canım sağol :)

karaciğer tedavisi yapan bir kişi tarafından yapılmış bir saç kremi aldık suanda garantili satış yapıyorlarmış isterseniz bakın tavsiye ederim erkekler üstünde daha büyük sonucları görülmüş
ben uzatmak için sinamekiyle yıkıyorum gayette güzel uzadı

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar
Bildiğiniz kullandığınız etkili bi saç uzatma yöntemi var mı acaba benim saçlarım hiç uzamıyor. Omuzlarımdan aşağı hiç inmiyor.

saf zeytinyağının dibinde kalan tortularıyla birlikte saçına sürüp en az 2 saat kadar beklet yapabilrseniz haftada 2 defa yaptığınızda saçlar hem hızlı uzuyor hemde inanılmaz parlak ve yumuşacık oluyor. özellikle tortulu kısmı olması önemli ama yani bana öneren o şekilde önermişti gerçekten de baya işime yaradı. birde bir serum tavsiye etmişti dermatolog bana saç dökülme problem için vermişti aslında ama oda çok güzel saç uzatıyor her seferinde bu son tüp deyip ama gidip tekrar alıyorum :)

Bioxini kullanırken dökülme duruyor ama bıraktığınız zaman gene saç dökülmesi eskisi gibi dökülüyor ama

bence doğal yollar deneyin hap kıllanma yapabilir.. bir tane saç uzatan şampuan aldım vücudumdaki bebek tüyleri kıla dönüştüü...

Back
X