Bak canım ben sana ozetleyeyim.
Lazım olacak malzemeler ;
Çam terebentin yağı
Badem yağı
Hint yağı
Sampuan
Saç kremi ( durulanan)
Sampuanina çam terebentin ve Badem yağından kat. 650mllik sampuana 3 tatlı kaşığı Çam terebentin 3 tatlı kaşığı Badem yağı kat. Saç kremine 1 yemek kaşığı Badem yağı kat. Can terebentini hint yağını badem yağını karıştır her hafta saç derine sur bir saat bekle yıka. Bir senede ciddi manada uzama olur
Rica ederim umarım istediğin sonuca ulaşırsın :)
Allah senden razi olsun hemen onlari alip yapacagim eger ciddi manada uzarlarsa hemen haber verecegim :) tessekkur ederim
Amin canım sagolasin. Benim 2 yılda 10 cm uzamisken 2 bucuk ayda 5-6 cm uzadı bunları yaparak. Ki haftada bir o yağları surmem bile düzenli olarak. Sadece şampuan anlayacağın, eğer düzenli yaparsan bir seneye omuzlarında ki saç beline gelmezse gel hesap sor benden :)
Bak birde restorex aldım ben oda çok etkili diyorlar :)
Restorex sadece türkiye de mi aliniyor
Hiç bilmiyorum vallahi . O yoksa bioblas vardır kesin yurtdisinda . Sarmaşık ozlusu uzatıyor ...
Aksam aksam rahatsiz ediyorum kusura bakma peki bioblas veya digerinden bulursam onu nasil saclarima sürecegim yani o yaglardan sonra mi yoksa sadece bunlarimi kullanacagim ?
Ben bide hint yagi alayimm :))Estağfurullah ne rahatsızlığı canım.
Bak şimdi yazayım. :)
Sampuanin büyüklüğüne gore yağı içine koyacaksın.
Mesela ben 650 mllik sampuanima 3 tatlı kaşığı Çam terebentin yağı 3 tatlı kaşığı da badem yağı koyuyorum. Normal kullanıyorum. Sampuani nasıl kullaniyorsam öyle kullanıyorum. Kullanmadan önce calkaliyorum ve ağzını açık birakmiyorum sampuanin Çam terebentin uçucu bir yağ olduğu için..
Saç kremine de bakım yapsın diye 1 yemek kaşığı Badem yağı koyuyorum . Eğer küçükse 1 tatlı kaşığı yeterli olur. Onu da normal her zaman ki gibi kullan güzelce durula.
Ardindan haftada bir yapacağın bakıma gelelim
Çam terebentini badem yağını hint yağını eşit şekilde karıştırıp sadece saç diplerine uygula ve 1 saat sonra yıka.
:)
Ben bide hint yagi alayimm :))
Soğan suyuyla durula saçlarını veya şampuanına çam telebenti karıştır.Hint yağı vs de kullanabilirsin fakat bu sefer saç yağlanıyor ve onu arındırmak için defalarca şampuanlamış oluyorsun saç yine yıpranıyor.Fakat soğan suyula durulamak iyi diye duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?