Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç uzatmada doğum kontrol hapı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Tesekkur ederim dilerim hepimizin saci cabucak istedigimiz seviyede uzar.soyle ki imkansiz dedim hem sampuan da ne tice de kimyasal o kasar uzun sure sacta bekletmek kulaga cok saglikli gelmiyor hem de banyoda 20 dk oylece beklemek ne bileyim zor geldio_Osampuan ne kullaniosunuz bu arada
İnsallah olmaz, neden imkansiz ben 20 dakika bekletiyorum

Bide sadece ben degil arkadaslarimda soyluyor dkh kullandigimi bilmedikleri halde sacin ne hizli uzadi falan diyorlar

Bide sadece ben degil arkadaslarimda soyluyor dkh kullandigimi bilmedikleri halde sacin ne hizli uzadi falan diyorlar
Öyle diyorsan doğrudur canım,ben genelde dibimden anlıyorum ne kadar uzadığını boyattığım için,bir defa bir şey denedim ismini hatırlamıyorum şimdi ama zehirli bir ottu,kaynattığın tencereyi yemek için kullanamıyordun filan,uzattı uzatmasına ama püskül gibi iğrenç bir saç oldu kestirmek zorunda kaldım:KK12:

Öyle diyorsan doğrudur canım,ben genelde dibimden anlıyorum ne kadar uzadığını boyattığım için,bir defa bir şey denedim ismini hatırlamıyorum şimdi ama zehirli bir ottu,kaynattığın tencereyi yemek için kullanamıyordun filan,uzattı uzatmasına ama püskül gibi iğrenç bir saç oldu kestirmek zorunda kaldım:KK12:
sinemaki de ayni seyi yapio,saci dokuyo eger sari sacliysaniz turunculastiriyo igrenc bi sac yapio.bi kac sene once yapiyodum cok kotu yapti saclarimi.belki de cok ugrasmamak kendi haline birakmak lazim ya bilmiyorum.hep biseyi yapalim derken digerini bozuoruz

sinemaki de ayni seyi yapio,saci dokuyo eger sari sacliysaniz turunculastiriyo igrenc bi sac yapio.bi kac sene once yapiyodum cok kotu yapti saclarimi.belki de cok ugrasmamak kendi haline birakmak lazim ya bilmiyorum.hep biseyi yapalim derken digerini bozuoruz
Entele otuydu canım benim kullandığım,onu duydun mu hiç?

doğum kontrol hapını saç derinizden emdirmek, doz ayarsız, doğru bir şey değil. sistemik bir soruna sebep olabilir. yapmamanizi tavsiye ederim. doğal yağ bakımlarıyla bakım yapıp oral vitamin kullanarak sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz böylece de güzel bir şekilde uzar

Kac ml sampuana ne kadar hap attiniz? ve hangi sampuani kullaniyorsunuz? bunlarinda etkisi vardir mutlaka

Doğum kontrol hapını iyice ezdikten sonra yeni aldığım şampuanı karıştırırsanız inanılmaz etkisi varmış. İyice ezmek gerekirmiş ve iyice karıştırmak herhangi bir zararı yokmuş. Fakat hapın kaliteli olması şartmış

Bende bi ara kullandim saç çikmisti bebek saclari diye tabir ettigimiz alnimdaki saclar uzamisti

Back
X