Saç Kesim Şekilleri sac yapamiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cilekliturtam11

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
166
4
16
35
Ankara
meraba arkdaslar.burda paylaslan yazilari uzun zamandr okuyodum ama yeni uye oldum.bu da ilk meajim.:) 16 .5yasndaym.yaklask on kilo verdm ve diyeti brKtmm.hala zapzayf deilim.
etrafmdakilere bakiorum bi topuz ya da orgu bile cok guzl duruyo.ben de ise butun sac tipleri kotu duruyo.saclarm gur kuru ve kabark.maske yap bakim yap diyceksiniz ama yapiyorum olmuyo.bagliyorum igrenc aciyorm igrenc.zaten duzlesmiio.ince telli sekl almuo.mat.napsam.biraz uzun oldu.bir yildir takip ediom.smdi uye olnca bi anda icimi doktum :)) smdiden cok saolunn .opuyorum hepinizi

Hosgeldin canim benim. Kiyamam ya uzulme oyle sacim kotu diye bence degildir de. Sac sekillendirmek beceri isi bende de yok malesef ama bazen bir istek geliyor masalarla vs sekle sokuyorum cok gitmiyor gerci ince telli oldugundan iniyor.

Nasil bakimlar yaptin sen bakim belki dogru bakimi bulamamissindir. Duzlestirmekten bahsetmissin belki masan cok iyi duzlestirmiyor ya da sen yapamiyorsundur hani saclarin cok ya basa cikamiyorsundur belki? Hem her sac duzlesince guzel olacak diye bir kaide yok ki masa yapmayi denedin mi?

Bak saclari yumusacik yapan guzel bakimlar var forumda onlari inceledin mi bilmiyorum onlardan biriyle saclarini dize getirebilirsin hemen etkisini bekleme zaman lazim boyle bakimlar icin tatlim benim. Hem ne guzel gur saclarin varmis millet istiyor da sahip olamiyor degerini bil bence sanlisin.

Bak saclarina masa yapip boyle cok duzgun bukleler degil de su dalgasi gibi dogal dalgalar elde edebilirsin onlari kaliteli bir sac sekillendirici sprey ya da kopukle sekle sokabilrsin. Cok hos tepeden topuzlar yapabilirsin. Saclarini iyice islatip ustlerine sacinin elektririklenmesini onleyen bir sprey sik once sonar kafani one egerek saclarini tarayarak topla sikica sonra o topladigin sacin ortasini acip tel tokalarla dolayip balerin topuz yapabilirsin hem yasina da uygun. Sonra baliksirti orebilrsin sacini evde yapabilen varsa yaptir yoksa eger kuafore gidip dene bence.

Yeterince yardimci olabildim mi bilmiyorum ama bu dediklerimi bir dene istersen youtube da da guzel sac modelleri yapilan videolar var onlari izlemeni de tavsiye ederim

tesekkurler cevabiniz icin. ben genellkle zeytinyagi . badem yagi gibi bakmlar yaptm. sicak zeytnyagi uyguladm. ama sanki saclarm daha agrlasti. sonra bu siteden gorup bebeyagi kullanmaya basladm. sampuanima bal kattim...bunlar yaptigm dpgal bakmlar.

onun disinda pantene ve elidorun durulanan sac kremini .. elidorun durulanmayan sac kremini kullandm. cesitli sabitlestrici spreyler ve bakim icin down under naturals sac spreyidenedm olmadi. bi ara jole suruyodum ama artik sadecee bebeyag suruyorum. bazen zeytinyagi badem yag ile bakim yapiyprum. bide durulanan sac kremim var.

sacimi fazla duzlestrmem masada cok yapmam.ama yinede cok kirik var.arkadaslarm duz sacin yakistigini soluolar ama asla tam duz olmuyo saclarim.asiri kabariyo.kuafor fon cektiginde bile spreyle olmasina ragmen 1saat sonra kabariyo..

bi aralar topuz yapiyodum ama toplu sac pek sevmiyorum. orgu de kenarlardan cikio.napicagmi sasrdim yani...

youtubedaki videolarda kizlarin saci onceden yapilmis oluyo.hemen tutturuyolqr bitiyor.benim sacimda asla olmuyo o modeller (

bildiginiz modeller ve yapilislari varsa koyarsaniz cok mutlu olurum

Su linklerdeki sac yapilislari iyi bence hem kabarik da olsa sacin bence guzel olabilir az saca yapmak zor bunlari yandan cikanlari da yapistiracaksin artik baska yolu yokki bunun tatlim. Taft in sac kopugunu kullaniyorum ben kisalar icin memnunum. Kiriklar icin iki ayda bir uclarindan aldirmak cozum olacaktir bir santim olacak ama. Zeytinyagi bazi saclari agirlastirir gliserinli bakimi denedin mi banyo sonrasi fisfisliyorsun nemi hapsediyor saca sanirim senin sacin da kuru. Forumda var Gliserinli bakim bir bakarsin ona da. Ve argan yagi kullanmani oneririm. Al onune ayna dene boz oyle oyle elin de alisir sac yapmaya.

Ikinci videoda kiz sacini ozellikle kabartiyor bak senin ona ihtiyacin bile yok daginik dalgalar yapabilirsin boyle.

4 ŞEKİLDE -KOLAY VE GÜNLÜK- SAÇ MODELİ(AYNI MODEL İLE 4 FARKLI SAÇ ŞEKLİ) - YouTube

Hadise Saçı - YouTube

Asagidaki linkte de cok faydali bilgiler var

Kabaran saçlara çözüm önerileri

Hoşgeldin canım aramıza bence saç şekillendirmek biraz beceri işi bende de yok malesef ama sanda uygun bi saç modeli vardır sonuçta bi kuaföre git rahatla

bence saç şekillendirici al şampuan değiştir benim şampuanım elseve çok güzel şekil veriliyor

benimki çok farketdi saçımı kestirmiştim elseve kullandım hem çabuk uzadı hem parladı hem de yumuşacık oldu

Allahalla..dun havuclu bakim yaptim ucuncu kez. Sonra elsevle yikadim(icinde bal var) sirkeli suyla duruladim.yatmadan gliserin ve bebek yagimi surdum.ordum yattim. Sabah kalkinca cildircaktim.o sacla okula gidemezsim.heramankinden de beterdiler. Sonra gliserinli badem yagli suyumu sıktim..
Saclarim kaldiramadi herhalde bu kadarini :):):):) bugun yikadim bebeyagi ve gliserin surdum.yatiyorym suan.yatakyayim elimde telefon :):) cok sey surmuycem artik eka arkaya.. Cillerim icin maske yapiyorum mesela..cillerim artiyor gibi..
Bu arada nasilsin? :) mesaji bes dkkada bir attabildigim icim ozelden.pek yazamiyprum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…