- Konu Sahibi cilekliturtam11
-
meraba arkdaslar.burda paylaslan yazilari uzun zamandr okuyodum ama yeni uye oldum.bu da ilk meajim.:) 16 .5yasndaym.yaklask on kilo verdm ve diyeti brKtmm.hala zapzayf deilim.
etrafmdakilere bakiorum bi topuz ya da orgu bile cok guzl duruyo.ben de ise butun sac tipleri kotu duruyo.saclarm gur kuru ve kabark.maske yap bakim yap diyceksiniz ama yapiyorum olmuyo.bagliyorum igrenc aciyorm igrenc.zaten duzlesmiio.ince telli sekl almuo.mat.napsam.biraz uzun oldu.bir yildir takip ediom.smdi uye olnca bi anda icimi doktum :)) smdiden cok saolunn .opuyorum hepinizi
tesekkurler cevabiniz icin. ben genellkle zeytinyagi . badem yagi gibi bakmlar yaptm. sicak zeytnyagi uyguladm. ama sanki saclarm daha agrlasti. sonra bu siteden gorup bebeyagi kullanmaya basladm. sampuanima bal kattim...bunlar yaptigm dpgal bakmlar.
onun disinda pantene ve elidorun durulanan sac kremini .. elidorun durulanmayan sac kremini kullandm. cesitli sabitlestrici spreyler ve bakim icin down under naturals sac spreyidenedm olmadi. bi ara jole suruyodum ama artik sadecee bebeyag suruyorum. bazen zeytinyagi badem yag ile bakim yapiyprum. bide durulanan sac kremim var.
sacimi fazla duzlestrmem masada cok yapmam.ama yinede cok kirik var.arkadaslarm duz sacin yakistigini soluolar ama asla tam duz olmuyo saclarim.asiri kabariyo.kuafor fon cektiginde bile spreyle olmasina ragmen 1saat sonra kabariyo..
bi aralar topuz yapiyodum ama toplu sac pek sevmiyorum. orgu de kenarlardan cikio.napicagmi sasrdim yani...
youtubedaki videolarda kizlarin saci onceden yapilmis oluyo.hemen tutturuyolqr bitiyor.benim sacimda asla olmuyo o modeller(
bildiginiz modeller ve yapilislari varsa koyarsaniz cok mutlu olurum
bence saç şekillendirici al şampuan değiştir benim şampuanım elseve çok güzel şekil veriliyor
ben de elseve yesil almistim geçen gun..
güzel geldi mi peki
pek fark etmedi :)
benimki çok farketdi saçımı kestirmiştim elseve kullandım hem çabuk uzadı hem parladı hem de yumuşacık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?