• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Yiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lalayecococambo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
21
-18
1
32
Merhaba arkidaşlar,
Beni bir garip huyum varsın zamanlarda. Çocukluğumdan beri tırnak yeme alışkanlığı hep vardı. Daha sonraki yaşlarda histerik düşüncelere kapilinca ayak tırnaklarımı yemeğe başladım. Banagarip gelmiyordu. Geçen gün eşimle arabayı yıkanmadigi için tartıştık. Tartışma büyüdü ailelere laf sokmaya kadar gitti. Küs uyuduk. Eşim bir ara beni uyandırdı. Kalksana oğlum napiyorsun diye sarstı beni. Ne var ulan dedim o heyecanla ve birden uyanmanın verdiği tepkiyle. Dedi ki saçlarını ağzına doldurmuşlar çiğniyorsun. Gündüz de bireylerde uğraşırken saçlarımı ağzıma götürür dilime falan dolarım ama saçlarımı çiğnedigime inanamadim. Neyapmaliyim?

Saç yeme hastalığı var.
Tabii bu psikolojik bir hastalık.
Bence öncelikle kendinizi takip edin.ne sıklıkla oluyor bakmaya çalışın.
Ayrıca gece uyurken basinizi bone ile sıkıca sarın saç çıkmasın sabah kontrol edin.
Ayrıca destek alırsanız iyi olur.
Tırnak yeme bende de var.kendilihinden geçmiyor.sac ve ayak tırnağı ayrıca büyük sorun.
Yardım almanız en sağlıklısı.

Maalesef gerçek ya da iftiraya ugruyorum
Saçınızı yatarken kontrol edin.
Bone yada tülbent ile sıkıca sarın.
Sabah kontrol edin.acilmis bile olsa elinizle bakın kısalık var mı diye.
Eğer bu uyku halinde bile olsa mide şikayetiniz olur.
Yıllar önce bir çocuğun karnından 1.5 kilo kendi saçını cikartmisti doktorlar.insallah öyle bir durum olmaz.

Saç yeme hastalığı var.
Tabii bu psikolojik bir hastalık.
Bence öncelikle kendinizi takip edin.ne sıklıkla oluyor bakmaya çalışın.
Ayrıca gece uyurken basinizi bone ile sıkıca sarın saç çıkmasın sabah kontrol edin.
Ayrıca destek alırsanız iyi olur.
Tırnak yeme bende de var.kendilihinden geçmiyor.sac ve ayak tırnağı ayrıca büyük sorun.
Yardım almanız en sağlıklısı.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Birde saçma yerlerdeki kılları koparma ağzımda dolaştırıp tükürme huyum hep vardı. Onunla mi a.akali acaba...

trikofaji tedaviniz sürerken, ayni zamanda evlilik terapisi almanizi da öneririm. Birbirinizle konuşma şekliniz anormal.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Birde saçma yerlerdeki kılları koparma ağzımda dolaştırıp tükürme huyum hep vardı. Onunla mi a.akali acaba...
Sizin tırnak yeme,ve kıllarla alakalı rahatsızlığınız var bence.dedigim gibi ciddi bir rahatsızlık.adini tam bilemiyorum ama eminim bunu yaşayanları biliyorum.
Psikolojik yardım alın.2-3 seansta çok faydasını görürsünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X