Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç mi tutma şansı yok yani pişman oldumKina ustune boya olmaz diye biliyorum.
Iyi bir kuaföre gidersen onlar halleder ama güvenilir birini bul. Bir sürü kuaför macerasj var malumHiç mi tutma şansı yok yani pişman oldum
Nasıl farklı malzemeler kullanıyorsunuz ben bildiğimiz elimize yakılan kınanin içine demlenmis çay zeytin yagi ceviz yaprağı yumurta tuz şeker koyuyorumKınayı akıtacak bir işlem yapıyorlar galiba sonra boyanır. Direkt kınaya boya tutmaz. Kızıl tonu istiyorsanız farklı malzemeler katıp tekrar kına yapabilirsiniz benim de saçımda kına var herkes boya sanıyor.
Ben hazırlamadım karışımı net bilmiyorum. Ama menekşe yağı, kokusu, bi taş adını bilmiyorum, ceviz çay vs vardı sanırım. Istiyorsanız sorabilirim.Nasıl farklı malzemeler kullanıyorsunuz ben bildiğimiz elimize yakılan kınanin içine demlenmis çay zeytin yagi ceviz yaprağı yumurta tuz şeker koyuyorum
Sorarsanız sevinirimBen hazırlamadım karışımı net bilmiyorum. Ama menekşe yağı, kokusu, bi taş adını bilmiyorum, ceviz çay vs vardı sanırım. Istiyorsanız sorabilirim.
Kına zamanla akar zaten. Ama tamamen gitmez. Karışımı sordum ama bu saatte cevap gelmez özel mesaj atarım daha sonra.Yani 4 5 ay beklesem sizce çıkarmi
Yani 4 5 ay beklesem sizce çıkarmi