Saç Şekillendiriciler Saça uğraştırmadan çok kolay dalga veren makine

• Konu Sahibi Konu Sahibi adra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

adra

Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
13.869
13.418
823
Nette gezinirken buldum bu makineyi.Babyliss marka sanırım ama hiç görmedim.Hiç uğraşmadan saça çok doğal dalga veriyor.Saçınıza tutup bırakıyorsunuz o kadar.Maşadan daha pratik.Bilen,gören varsa bilgilendirirse sevinirim.

1rnum.jpg

1rnxq.jpg

1rny9.jpg

1rnwg.jpg

Son düzenleme:
Fiyatı biraz pahalıymış.Rastlarsam denemekte fayda var.Teşekkürler bilgiler için.

bu makinenin görüntüsü çok karmaşık geldi bana...fazla dallı budaklı...kafa karıştırıcı....makine dediğin sade ve anlaşılır olmalı bence....

Bir adet edindim gelınce elıme sıze bılgı veırrım :)

Son düzenleme:
bu makinenin görüntüsü çok karmaşık geldi bana...fazla dallı budaklı...kafa karıştırıcı....makine dediğin sade ve anlaşılır olmalı bence....

Aslında hiç karmaşık değil.Sadece bombe var makinede.O da dalga veriyor zaten.Sadece saça tutup bırakıyorsun o kadar.

uuuuwwwwww güzeel birşeye benziyor tühh yeni maşa aldım bilseydim böyle birşey alırdım

Kızlar buraya yazayım cünkü açtıgım konulara nedense bakan pek olmuyor :2: Neyse ürün bugun elime geldi aslında ince oldugu ıcın bu videodaki saç gibi bi beklengtım yoktu ama en azından pratik olacgnı umuyordum :1: Pratikmi oda ne cok cok cok cok ama cok zor bu aleti kullanmak bılmıyorum o kadar video izledim nede kolay yapıyorlar sanırım el alışkanlıgı olsa gerek ılk deneyımım husran cunku soyle anlatayım aynı bu sekılde uclu oluncu o ortakının yanındakıler bı kaydırdgnda gene aynı seklını koruyabılmen lazım yoksa cok uyduruk bısy oluyor benım normalde saclarım cok kıvırcıktır ama artık okadar degıl neyse yuzume kendı genım oldugu ıcın kıvırcıık yakısıyor zaten ama kabardıgı ıcın kullanamıyorum sanırım bunlar onu aşıcam fazlada bısy beklemem lazım yaklasık 1 bucuk saatıımı aldı ve olumlu bı sonuc vermedı kıvırcık normal kendı saclarımın daha guzel sekıllısı oldu memnunsuzmuyum hayır degılım ama babylissn bu derin olan maşasıyla aynı sonucu vermıyecegını dusunuyorum bı resım cektım onu eklıyım sımdı sorunuz olursa sorun:17::17: $IMG_1063.webp

Kızlar buraya yazayım cünkü açtıgım konulara nedense bakan pek olmuyor :2: Neyse ürün bugun elime geldi aslında ince oldugu ıcın bu videodaki saç gibi bi beklengtım yoktu ama en azından pratik olacgnı umuyordum :1: Pratikmi oda ne cok cok cok cok ama cok zor bu aleti kullanmak bılmıyorum o kadar video izledim nede kolay yapıyorlar sanırım el alışkanlıgı olsa gerek ılk deneyımım husran cunku soyle anlatayım aynı bu sekılde uclu oluncu o ortakının yanındakıler bı kaydırdgnda gene aynı seklını koruyabılmen lazım yoksa cok uyduruk bısy oluyor benım normalde saclarım cok kıvırcıktır ama artık okadar degıl neyse yuzume kendı genım oldugu ıcın kıvırcıık yakısıyor zaten ama kabardıgı ıcın kullanamıyorum sanırım bunlar onu aşıcam fazlada bısy beklemem lazım yaklasık 1 bucuk saatıımı aldı ve olumlu bı sonuc vermedı kıvırcık normal kendı saclarımın daha guzel sekıllısı oldu memnunsuzmuyum hayır degılım ama babylissn bu derin olan maşasıyla aynı sonucu vermıyecegını dusunuyorum bı resım cektım onu eklıyım sımdı sorunuz olursa sorun:17::17: Eki Görüntüle 332265

mrb cnm aslında gördüğüm kadarıyla o kadarda kötü durumda olmamaış ama tabi sacın tamamını göremediğim için bişey diyemem...bu maşada biraz önemli olanda sacın uzunluğu bence çünkü ben kısa sacta masayı cok beğenmiyorum kendi sacıma bile yapmıyorum orta boyu geçti şimdi yeni yeni başladım o yüzden alsammı acaba diye düşündüm....senden ricam sacının tamamına olan bi resim ekleyebilir misin birde maşanın resmini :16::16::16:

mrb cnm aslında gördüğüm kadarıyla o kadarda kötü durumda olmamaış ama tabi sacın tamamını göremediğim için bişey diyemem...bu maşada biraz önemli olanda sacın uzunluğu bence çünkü ben kısa sacta masayı cok beğenmiyorum kendi sacıma bile yapmıyorum orta boyu geçti şimdi yeni yeni başladım o yüzden alsammı acaba diye düşündüm....senden ricam sacının tamamına olan bi resim ekleyebilir misin birde maşanın resmini :16::16::16:

Canım maşa çok çabuk akıyor bu kaç kişiden daha duydum bu yorumu ama benim kendi saçımda kıvırcık olduğunda bende kıvırcık etkisi yaptı ve cok cok akmadı ama dedıklerı dogru şekilini çabuk kaybediyor bi tane böyle ekliyeyim ama benim saçımda kısa omzuma zor geliyo yani :31: $IMG_1079.webp

Kızlar buraya yazayım cünkü açtıgım konulara nedense bakan pek olmuyor :2: Neyse ürün bugun elime geldi aslında ince oldugu ıcın bu videodaki saç gibi bi beklengtım yoktu ama en azından pratik olacgnı umuyordum :1: Pratikmi oda ne cok cok cok cok ama cok zor bu aleti kullanmak bılmıyorum o kadar video izledim nede kolay yapıyorlar sanırım el alışkanlıgı olsa gerek ılk deneyımım husran cunku soyle anlatayım aynı bu sekılde uclu oluncu o ortakının yanındakıler bı kaydırdgnda gene aynı seklını koruyabılmen lazım yoksa cok uyduruk bısy oluyor benım normalde saclarım cok kıvırcıktır ama artık okadar degıl neyse yuzume kendı genım oldugu ıcın kıvırcıık yakısıyor zaten ama kabardıgı ıcın kullanamıyorum sanırım bunlar onu aşıcam fazlada bısy beklemem lazım yaklasık 1 bucuk saatıımı aldı ve olumlu bı sonuc vermedı kıvırcık normal kendı saclarımın daha guzel sekıllısı oldu memnunsuzmuyum hayır degılım ama babylissn bu derin olan maşasıyla aynı sonucu vermıyecegını dusunuyorum bı resım cektım onu eklıyım sımdı sorunuz olursa sorun:17::17: Eki Görüntüle 332265

Demek çok zor oldu kullanmak.:31:Videoda ne kadar da kolay görünüyor oysa.Tutup bırakıyor sadece.1,5 saat çok uzun bir zaman.Evet videodaki gibi durmamış saçın.Makineye alışmak da önemli aslında.Belki birkaç kullanmaya daha pratikleşirsin.Yaptıktan sonra sprey sıkarsan daha kalıcı olur.

Demek çok zor oldu kullanmak.:31:Videoda ne kadar da kolay görünüyor oysa.Tutup bırakıyor sadece.1,5 saat çok uzun bir zaman.Evet videodaki gibi durmamış saçın.Makineye alışmak da önemli aslında.Belki birkaç kullanmaya daha pratikleşirsin.Yaptıktan sonra sprey sıkarsan daha kalıcı olur.

Canım dedıgım gıbı zaten bı vıdeodakı goruntuyu oıstemıyorum makınamda bunda dar ama suan alıstım ve sonuctan cok memnunum:21::21::21::21::21:

Back
X