Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçım çok fazla dökülüyor yardım edin hayatım stres

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bebek planı yaparken folik asit kullanmaya başladım ve avuç avuç saçlarım dökülürken banyoda 5-6 tel dökülmeye başladı sadece. Emzirirken bi sıkıntı olmazsa bence denemelisin 😁

Emzirme döneminden sonra düzelecektir stres yapmayın. Zaman bulabilirseniz zeytinyağı içine evigen, bemiks, bepanten ampul kırıp maske yapın saçınıza. Haftada bir yapın. 1 ay sonra dökülmeniz azalacaktır.

kızlar 5 aylık bebeğim var acayip saçım dökülüyor
her türlü şampuan denedim ama olmuyo saçimi kısalttım yok yok
doğumdan sonra olur bu ama korkma daha sonra bitiyor dökülme...sen hamileyken gerekli kan yapıcı vitaminleri alsaydın yaşamazsın bunu..bebek karnında senden beslendiği için kanını sömürüyor bundan kansızlık oluyor demir depoların boşalıyor buda bu şekilde etki ediyor..benim saçlarım kemoterapi gören hastalar gibi birden dökülür elimde kalırdı..bir kaç ay sonra dökülme durdu saçlarım tekrar çıktı..yemene dikkat et

doğumdan sonra olur bu ama korkma daha sonra bitiyor dökülme...sen hamileyken gerekli kan yapıcı vitaminleri alsaydın yaşamazsın bunu..bebek karnında senden beslendiği için kanını sömürüyor bundan kansızlık oluyor demir depoların boşalıyor buda bu şekilde etki ediyor..benim saçlarım kemoterapi gören hastalar gibi birden dökülür elimde kalırdı..bir kaç ay sonra dökülme durdu saçlarım tekrar çıktı..yemene dikkat et
Cok fazla ilac kullandım kan ilacı ca mg kan sulandırıcı ve decavit

Back
X