Saç Rengi ve Saç Boyama saçım turuncu oldu nasıl kurtulabilirim

sdktm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2.223
613
163
..........

Eklentiler

• $2013-11-25 11.30.44.webp
    $2013-11-25 11.30.44.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 485
  • $2013-11-25 11.31.02.webp
    $2013-11-25 11.31.02.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 400
  • $2013-11-25 11.31.52.webp
    $2013-11-25 11.31.52.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 356
  • $2013-11-25 11.37.31.webp
    $2013-11-25 11.37.31.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 360
Son düzenleme:
sanırım açıcı kullanmışlar saçına...boyattığın kuaförle sıkıntını konuştun mu?

konuştum istediğin renk bu diyor
dediğim gibi koyulaştır dedim dipleri boya sürdü ama yine böyle sonuçlandı

artık gitmem kuaföre kendim yapayım diyorum şöyle olabilir mesela yada daha açığı
Eki Görüntüle 872387

hadi arkadaşlar yardım edebilecek yok mu bu turunculuğu ne götürür
neyle boyasam acaba

boya alacağım arkadaşlar bugün boyamam lazım bilen biri yok mu

turunculuk kapansın doğal koyu ve çok açık olmayan bir renk olsun istiyorum üstte resim ekledim olmasını istediğim renk olarak

evde kendın boyayabılırsın dıplerde acık bırakmam dıyosan koyu küllü kumralkutu boya alıp . bıde mavı tup boya alıp kullu kumralın ıcıne mavı boyayı serce parmagın kadar katarsann fayda gorucenı kullu goruntuyu kazanıcanı dusunuorum.zıra sacların altın sarısı gbı turuncu ısıldıo evet cok kotu bı goruntu:( kuzenımın sacını papatya suyylla o hale getırdık bızde. cok agladı.
ama ugrasmım dersen kıskırtıcı kahve al kadıfe kahve al . kapatır onlar.

anladım teşekkür ederim peki hangi marka boya almalıyım
kışkırtıcı kahve alırsam mavi eklemem gerekir mi

oy bu kuaförler niye bu kadar beceriksiz bilemiyorum bence kendi işini kendin yap ya saçını 6.1 yada 7.1 gibi koyu bir renge boya yalnız üstünde ultra açıcı filan yazmasın yoksa daha turuncu olur yada açık bir ton istiyorsan kuaför malzemeleri satan bir yerden önce internetten iyi bir markanın saç açıcısını araştır al sür iyice tam beyaza yakın bir sarı elde edene kadar sonra istediğin rengi uygula

anladım teşekkür ederim peki hangi marka boya almalıyım
kışkırtıcı kahve alırsam mavi eklemem gerekir mi
kıskırtıcı kahve alırsanda mavı eklersen hanı daha sogukluk kazanıcanı dusunuyorum.malum kahve de sıcak bı renk. ama en azından koyu olması sıcaklıgını sonukleştırıo.. KOLESTON

oy bu kuaförler niye bu kadar beceriksiz bilemiyorum bence kendi işini kendin yap ya saçını 6.1 yada 7.1 gibi koyu bir renge boya yalnız üstünde ultra açıcı filan yazmasın yoksa daha turuncu olur yada açık bir ton istiyorsan kuaför malzemeleri satan bir yerden önce internetten iyi bir markanın saç açıcısını araştır al sür iyice tam beyaza yakın bir sarı elde edene kadar sonra istediğin rengi uygula

açık istemiyorum yaşım küçük sarı tonlar için
resimdeki gibi konlar renkler istiyorum
$images (1).webp

$Doğal-Kahve-Saç-Renkleri-15.webp

arkadaşlar lütfen kesin bir şey söyleyin açık bir renk istemiyorum küllünün hangi rengini alayım resimdekiler gibi olsun istiyorum saçım siyah beni boğuyordu diye boyadım yoksa yine boyamazdım

bu resimler çok aldatıcı oluyor hiçbir zaman kendi saçlarına uygulamıyorlar rengi beyaza kadar açıp boyuyorlar ama 6.1 turunculuğu birkaç boyamada kapatır diye düşünüyorum

6.1 saçımı çok koyu yapmaz değil mi siyah gibi yani

bir de yeni alacağım boyadaki açıcıları kullansam mı yani açıcı hani daha turuncu yapıyor ya saçı o açıdan
kullanmasam da değişir mi renk

yasın buyukke n sarı kullansan sarı yası buyuk gsteren bı sac zaten bence ılerde hıc gıdıcek bı sac deıl.hanı tamam bazı yuzler bunu kaldırıo bebek yuzlu kadınlar ısterse 45 yasında olsun sarı ıyı gıdıo yaslı durmuolar. ama snn yasına sarı olabılır neden olmasınnkı zatenn gencsın tazesın sarının çekıcılığını genclıgınle bırlestırsen daha mukemmel gozukurki.AMA AMA AMA kumral kullu kumral bak benm sac rengım boya yok kendı ana rengı .ısıkda sarı gıbı yansıyo gayet tatlı bı renk.bu bnm rengı tutturmak ıcın orta kullu kumral dıye bı boya ıle boyamıslardı bı arkadasımın sacını..yıne bnm renkten koyu dusmustu. ya ben hanı sana kısaca sarı bu yasta ıyı gıder dıorum. ıkıncı olarakda kumral tercıh edeceksen kullu kumralın ıcıne mutlaka mavı kat derım.ugrasamam dersende kadıfe kahve fılan ıste kullan.

Back
X