Saç Rengi ve Saç Boyama saçım turuncu oldu nasıl kurtulabilirim

7.1 ile 6.1 aldım karıştırdım şuanda saçımda bakalım nasıl sonuçlanacak

işte kuzenımın sacı papatya acıcısıyla bu aptal renge döndu..kullü kumral kendı ana sacıydı.sac acıcı sprey sıktık ısı uyguladık böle oldu berbat.aglıyor oda hep:) $DSCF0001.webp :53::53::53::53::53::53::53::53:

çünkü onlar o kadar masum değil içinde hidrojen peroksit var ve o saçı açıyor

pekı kendı rengıne ne kdar surede doner dersın. Bı boyama ıslemının sacdan akısı gbı 1 yılı bulurmu ..dahamı masum yoksa ona gore.yanı dıpten kendı rengının gelmesınden zıyade sac rengı tekrar gunden gune tamamen bu tonu atarmı

6,1 koyu yapıyor saçı keşke tek 7,1 yapsaydın. nasıl oldu sonuç umarım siyah gibi çıkmaz, çünkü benim başıma geldi de...

saçını papatya suyuyla açan arkadaş, saç açıldıktan sonra geri dönüşü yok, koyulaşmaz o saç, ton değiştirmez. ya üstüne küllü ya da kahve boyayacak ya da kendi saçının uzamasını bekleyecek malesef.

saçım siyah olmadı büyük oranda turunculuklar kapandı ama hala dip ile uçlar arasında renk farkı var
ilk fırsatta foto atacağım

pekı kendı rengıne ne kdar surede doner dersın. Bı boyama ıslemının sacdan akısı gbı 1 yılı bulurmu ..dahamı masum yoksa ona gore.yanı dıpten kendı rengının gelmesınden zıyade sac rengı tekrar gunden gune tamamen bu tonu atarmı

saç kendi kendine eski rengine dönmez alttan gelen saç uzuyacak sonra o turuncu olanları kestirecek ve kurtulacak eğer uğraşıcak birisi değilse hiç boyaya bulaşmasın

Arkadaşlar bana acil fikir lazım saçımı dün kuaförde boyattım doğal görünümlü küllü bir kumral istiyorum dedim saçımı boyadı
uçlar istediğim gibi ama dipler mısır püskülü rengi tam ve turuncu turuncu parlıyor, yaşlılara benzedim. hemen kuaförde dibini tekrar koyu tona boyattım ama koyulaşmadı
kendim evde boya alıp yapmak istiyorum
hangi boyayı almalıyım saçımın fotolarını da ekledim acil yardım ederseniz çok makbule geçer çünkü çok kötü görünüyor
yaşım daha 22 yaşlı gibi dolanmak istemiyorum

Eki Görüntüle 872381
Eki Görüntüle 872382
Eki Görüntüle 872386
Eki Görüntüle 872383

Tamamen kapanmasını istiyorsan risk almamak adına kahverengi tonlarına boyayabilirsin. Markaların cikolata kahvesi sıcak cikolata gibi tonları var . Ilk boyadiginda rengi biraz akacaktir. 15 sonra tekrar boyarsın. 3-4 boyamadan sonra tutar. Sana tavsiyem bilmediğin renkleri karıştırıp boyama. Daha kötü bir sonuc ortaya çıkabilir. Kolay gelsin arkadasım...

işte kuzenımın sacı papatya acıcısıyla bu aptal renge döndu..kullü kumral kendı ana sacıydı.sac acıcı sprey sıktık ısı uyguladık böle oldu berbat.aglıyor oda hep:)Eki Görüntüle 872650 :53::53::53::53::53::53::53::53:

Papatya acısını nerden alabılırım bu rengı sac uclarına uygulandıgı zaman cok hoş oluyor boya yerıne bunu kullana bılırım..

Kuafor magduru arkadş sanda g olsun umarım duzelmıstır sac rengın..

Saçından 1-2 ton koyu küllü bir renge boyarsan turunculuk kapanabilir..7.1 küllü kumralı deneyebilirsin yada 8.1.. bazı markalarda 7.11 veya 8.11 gibi renkler var yoğun kül olan onları da araştırabilirsin..

Arkadaşlar bana acil fikir lazım saçımı dün kuaförde boyattım doğal görünümlü küllü bir kumral istiyorum dedim saçımı boyadı
uçlar istediğim gibi ama dipler mısır püskülü rengi tam ve turuncu turuncu parlıyor, yaşlılara benzedim. hemen kuaförde dibini tekrar koyu tona boyattım ama koyulaşmadı
kendim evde boya alıp yapmak istiyorum
hangi boyayı almalıyım saçımın fotolarını da ekledim acil yardım ederseniz çok makbule geçer çünkü çok kötü görünüyor
yaşım daha 22 yaşlı gibi dolanmak istemiyorum

kolleston perfect marka boyaların küllü yoğunlugu cok yüksektir.eger mat ve küllü bir renk istiyorsan 7.1 yada 8.1 boyayabilirsin.içinde dorelik istersen yani bu yılın moda renkleri daha sıcak tonlar dersen 7.3 ya da 8.3 boyarsın.ilk boyamadan 15 gün sonra tekrar boya ki renk otursun.market boyalarının renk verme özelliği çabuk kaybolur yani turunculukların hemen kusar ardından ama kolleston perfect ya da loreal majirel kullanırsan harika ve parlak olur.bu boyalar da kuaför malzemeleri satan yerlerde olur ya da netten siparişle alabilirsin.kolay gelsin

loreal majirel 8.1 7.1 ile küllü yapabilrsin ama koyuluğunu sen seç bakıp netten 8.1 daha açık hatta 9.1 de alabilirsin tercihine göre

saçlarımı loreal 6.1 ve 7.1 i karıştırıp boyamıştım güzel bir renk çıkmıştı yine bu tonlarda ama o çirkin renk tonu gitti
aradan 5 ay geçti şimdi diplerim çıktı 3 cm kadar ne renk ve nasıl boyamalıyım fikri olan var mı arkadaşlar
doğal saç rengim çok koyu olmayan siyah

Back
X