Saç Rengi ve Saç Boyama saçım turuncu oldu yardımmm!!!

sofia.

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
634
17
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır sarı kullandığım saçlarımı 2 yıl hiç boyatmadım kendi saçım koyu kahve oldukça uzadı tabi 2 sene içinde sarılarım 5 parmak kadar uçlara indi,sonra tekrar sarı sevdam depreşti ve kuaföre gittim 150_180 arası fiyat verdiler
bende kendim boyamaya karar verdim kuaför malzemeleri satan bir yerden mavi toz oriel birde oksidan aldım fakat korktuğum için saçımda çok tutamadım yıkadım,kuruduğunda turuncuya yakın bi renkti dipler açık ortalar daha turuncu:37: onun üstüne koleston 12/0 kullandım turunculuğu biraz aldı ama yok etti diyemem yine turuncuya yakın bi rengim
bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çk sevinicem ne yapmam gerekk ?

ben sarıya boyuyorum neyapsan turunculuk oluyor cnm... sarı ile boya biraz daha koyu tutar ama azalır turunculuklar.. külü boya kulanma maffediyor iyicene turuncu yeşil arası bşy oluyor bende öyle öoldu:)

keşke açmasaydın cnm direk sarıya boyasaydın 2 3 boyamaya rengini alırdı resim eklersen daha sağlıklı bir yorum olur resim olmadan ne diyecez ki

küllü boyamayı düşünmüyorum canım burada okuduğum kadarıyla yeşillik oluyor diyenler var resim eklemeye çalışıcam şimdi
tekrar bi 15 gün sonra yine koleston12/0 boyamayı düşünüyorum
ne dersiniz ?

msj yazarken bak yukarda A nın yanında bir işaret var fareyi üstüne getir eklenti diyor onun üzerine tıkla pcden resim seç ekle daha sağlıklı yorumlar alırsın

Saçını biraz daha açmalıydın hangi renge boyarsan boya turunculuk kendini
kusacak küllü sarıya falanda boyasan 5-6 yıkamadan sonra tekrar turunculaşacak
Bende aynı hatayı düşmüştüm çünkü
Daha sonra tkrr açtım saçımı sarıya kadr öyle boyadım turunculuk kalmadı...

Saçını biraz daha açmalıydın hangi renge boyarsan boya turunculuk kendini
kusacak küllü sarıya falanda boyasan 5-6 yıkamadan sonra tekrar turunculaşacak
Bende aynı hatayı düşmüştüm çünkü
Daha sonra tkrr açtım saçımı sarıya kadr öyle boyadım turunculuk kalmadı...

canım tekrar mı orielle açmam gerek yani senin dediğine göre boya tekrar kusturacak
ama saçımda çok yıprandı korkuyorum
% 9 peroksit denesem sadece ne olur acaba illa mavi tozla mı açıyım yani:84:

bence artık açma zaten yıpranmış saçların elinde kalıcak cnm bence al kahve köpüğünü yada sarıyı boya yada açık kumrala 2 defa üst üste boyarsan hiçbişey kalmaz çok da güzel olur benden söylemesi :20:

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır sarı kullandığım saçlarımı 2 yıl hiç boyatmadım kendi saçım koyu kahve oldukça uzadı tabi 2 sene içinde sarılarım 5 parmak kadar uçlara indi,sonra tekrar sarı sevdam depreşti ve kuaföre gittim 150_180 arası fiyat verdiler
bende kendim boyamaya karar verdim kuaför malzemeleri satan bir yerden mavi toz oriel birde oksidan aldım fakat korktuğum için saçımda çok tutamadım yıkadım,kuruduğunda turuncuya yakın bi renkti dipler açık ortalar daha turuncu:37: onun üstüne koleston 12/0 kullandım turunculuğu biraz aldı ama yok etti diyemem yine turuncuya yakın bi rengim
bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çk sevinicem ne yapmam gerekk ?
turuncudan sonra gelecek olan renk sarı biraz daha açarsanız olur çok az oryal ve ilaçla bir tutamında deneyin süre tutun zaten renk gözüküyor bakın yıpranmıyorsa hepsine sürün ben palette röfle seti kullanarak açıyorum oryal kadar zarar vermiyor yoksa ne boyasanız renk tutmayacaktır zaten renk tutsun diye gereğinden fazla boya olucak açık renk saç oda yıpratacak ben paletteyle üst üste 2 günde saçımı platin rengine kadar açtım ondada açıcı var ama etkisi düşük sizde diplerinize kullanabilirsiniz birdahaki seferine kolay gelsin:16:

Cnm boyanın tam anlamıyla rengini vermesini istiyorsan turunculuk dorelik olmasını istemiyorsan tekrar açmalısın ben turuncuya kdr açtığım zaman defalarca boyadım ama gene hep kustu o turunculuk
renkte kendini veremedi...
Rengin kendini verebilmesi için tkrr açıcıyla açman lazım
ben akos ile açtım yıpranmada pek fark olmadı....
bakımını yaparsan azcıkta kesersen pek bişi olmaz ama diplere sürmeden yap bu işlemi
canım tekrar mı orielle açmam gerek yani senin dediğine göre boya tekrar kusturacak
ama saçımda çok yıprandı korkuyorum
% 9 peroksit denesem sadece ne olur acaba illa mavi tozla mı açıyım yani:84:

Ve saç rengini görseydik daha yardımcı olurduk peroksit ile sadece bir ton açar pek etkisi olmaz...istersen biraz dinlendir saçını saçın kirliyken açarsın ama diplere dikkat:)
geçen sadece dibimi açıcaktım saçım temizdi yara falan oldu o yüzden diplerde dikkatli olmalısın

Ve saç rengini görseydik daha yardımcı olurduk peroksit ile sadece bir ton açar pek etkisi olmaz...istersen biraz dinlendir saçını saçın kirliyken açarsın ama diplere dikkat:)
geçen sadece dibimi açıcaktım saçım temizdi yara falan oldu o yüzden diplerde dikkatli olmalısın

resim yüklemeyi denedim ama boyut büyük geldi dijital makinanın ayarlarından sanırım
mutlaka yükliycem bu akşam

Back
X