Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benim saçlarım şu an göğsümün üstünde ve ben saçlarımın daha uzun olmasını istiyorum sinameki ve turplu su dışında başka hangi formüller var saç uzatmak için ??
Duşa girmeden 2 saat önce 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı ve 1 tatlı kaşığı hakiki zeytinyağını karıştırıp saçının dibine uçlarına her yerine sürmek şartıyla sürüp streç film ile saçının her tarafını sıkıca sarıp 2 saat beklet daha sonra bol su ile yıka bunu haftada 2 kez tekrarla farkı zamanla görürsün..
valla canım her türlü yöntemı denedim.doğum kontrol haplarından enteleye kadar.bazılarına iyi gelmiştir belki ama bende hiç faydası olmadı üstelikte döktü saçlarımı.en sonunda kendi haline bıraktım ha bi de bi markanın saç serumunu kullanıyorum.gözle görülür uzamayı tek onda gördüm
Hindistan cevizi yagi var ben de bi arkadain topiginde okudum fiyati 35 TL gibi bir şey arkadaş cok memnun kaldigini söylüyor uzama konusunda ben de alicam çok yaninda benim de konum var sac ile ilgili:)