Saç Uzatma Yöntemleri saçım uzasın istiyorum

freedom754

herşeye rağmen ALLAHA ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
20
2
1
31
Kızlar benim saçlarım şu an göğsümün üstünde ve ben saçlarımın daha uzun olmasını istiyorum sinameki ve turplu su dışında başka hangi formüller var saç uzatmak için ??

Duşa girmeden 2 saat önce 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı ve 1 tatlı kaşığı hakiki zeytinyağını karıştırıp saçının dibine uçlarına her yerine sürmek şartıyla sürüp streç film ile saçının her tarafını sıkıca sarıp 2 saat beklet daha sonra bol su ile yıka bunu haftada 2 kez tekrarla farkı zamanla görürsün..

valla canım her türlü yöntemı denedim.doğum kontrol haplarından enteleye kadar.bazılarına iyi gelmiştir belki ama bende hiç faydası olmadı üstelikte döktü saçlarımı.en sonunda kendi haline bıraktım ha bi de bi markanın saç serumunu kullanıyorum.gözle görülür uzamayı tek onda gördüm

uyuyan güzel hangi saç serumu bu markasını söylermisin cnm ?

Hindistan cevizi yagi var ben de bi arkadain topiginde okudum fiyati 35 TL gibi bir şey arkadaş cok memnun kaldigini söylüyor uzama konusunda ben de alicam çok yaninda benim de konum var sac ile ilgili:)

kızlar soğan kürü uygulamaya başladım üstelik saçıma sürdüğüm zaman kokmadı saçım :) devam edicem bakalım uzatıcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…