Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Hanımlar aslında saçım cok gür ve kıvırcık..
Bugün sporda aynaya bakarken sacımın ön kısmında bi noktada azalma olduğunu farkettım..
Baya farkediliyor.
Baya korktum yeniden çıkar mı sizce ?
Pazartesi bi doktora gidicem ama yaşayan var mı merak ettim..
İnternetten sebeplerine baktım bana en yakın sebep stres veya adet düzensizliği olabilir ?
Fikri olan var mı devamı gelir yada orası dolmaz diye korkuyorum.

Mevsim değişikliği, adet dönemi, doğum sonrası saç dökülebilir, normaldir. Sıkmayın canınızı. Yenisi genellikle gelir. Doktora danışın. Alternatif çözüm olarak sarmısak sürüldüğünde dökülen saçın çıktığını duymuştum, ne kadar doğru bilemiyorum. Bazı saç dökülmesi hastalıklarında sarımsağın fayda sağladığını söyleyenler var. Ama doktora gitmek tabi ki en garanti çözüm

Mevsim değişikliği, adet dönemi, doğum sonrası saç dökülebilir, normaldir. Sıkmayın canınızı. Yenisi genellikle gelir. Doktora danışın. Alternatif çözüm olarak sarmısak sürüldüğünde dökülen saçın çıktığını duymuştum, ne kadar doğru bilemiyorum. Bazı saç dökülmesi hastalıklarında sarımsağın fayda sağladığını söyleyenler var. Ama doktora gitmek tabi ki en garanti çözüm
Teşekkür ederim cevap için Haklsıınız benimde aklıma sarımsak geldi bu akşamdan sürmeye baslıycam.

Saçkıran daha önce bi yakınımda görmüştüm öyle degıl gibi geldi ama olabilir bunun için hangi doktora görünmem daha doğru cildiye mi ?

Evet , cildiyeye gitmiştim ben. Saçkıran vardı bende stresten kaynaklı.

Adet düzensizliği için 2 3 doktora gittim iki yumurtalığımda da küçük küçük yumurtalıklar varmış bu sanırım pko oluyor dimi baya oldu gideli öyle bişey demişti doktorlardan biri diye hatırlıyorum
Evet onlar sönmüş folikül pco yani hormonlarda dengesizlik olunca saçları etkiliyor dökülme yapıyor

Back
X