Saç Rengi ve Saç Boyama Sacima Oryal Surdum Nasil Kurtulurum

rhnnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
4
0
1
28
Sacimi iki gun once boyadim bu 4.boyamam oldu.bir turlu istedigim rengi elde edememistim.en sonunda findik kabuguyla acik kullu kumrali karistirdim.kullu kumraldan biraz daha acik bi renk oldu ama hosuma gitti nefret ettigim turunculari ve kizil yansimalari biraz kapatti.ama her boyamada dipler daha acik oluyo bir turlu beceremedim sac uclarimi en az 10 dakka fazla bekletmeme ragmen hep koyu cikiyor bende boyadiktan sonra oryali koyu olan yerlere surdum 5 dakka sonra actim sarimsi turuncumsu bisey olmus.boyle olucagini tahmin edemedim kessem kesemem saclarim uzun tamameb kut kesmem lazim kurtulmak icin.boyasam nasil olur.yardim edinnn...

Tesekkurler simdiden.Rengi guneste aciliyo baya ama turuncuda var :( bazi yerleri daha acik bazi yerleri daha koyu boyasam cok alacali olurmu :/

Eklentiler

• 2014-09-08 20.43.06-1.webp
    2014-09-08 20.43.06-1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 151
Tesekkurler simdiden.Rengi guneste aciliyo baya ama turuncuda var :KK43: bazi yerleri daha acik bazi yerleri daha koyu boyasam cok alacali olurmu :/

Saçının üstlerindeki rengi saptayıp komple o renge boya.

Bazi yerlerde oryalin ustune boya tutmuyor akiyor gibi seyler okumustum dogrumu 3 gun oldu yapali bir hafta sonra felan yapsam cok fazla yipranirmi sacim

Back
X