Merhaba kızlar
Saçım çok mat ve ben bundan çok rahatsızım. Hiç parlamıyor. Bugüne kadar hiç boyatmadım fakat haftada bir maşa kullanıyorum mecburen. Ne yapmayalım bu durumda ?
Haftada bir herhangi bir markanın karışık bakım yağını uygulayıp, banyoda saçını çok sıcak suyla yıkama, mümkünse soğuğa yakın ılık olsun( üşütcek gibi soğuk değil ama..), birde son olarak durulanmayan bakım yağı uygulayabilirsin kurutmadan ve maşadan önce ( bende Loreal Extraordinary oil kullanıyorum ama diğer markalarda da benzer ürün var). Fazla sıcakla da kurutmassan sağlığı ve parlaklığı döner
Haftada bir herhangi bir markanın karışık bakım yağını uygulayıp, banyoda saçını çok sıcak suyla yıkama, mümkünse soğuğa yakın ılık olsun( üşütcek gibi soğuk değil ama..), birde son olarak durulanmayan bakım yağı uygulayabilirsin kurutmadan ve maşadan önce ( bende Loreal Extraordinary oil kullanıyorum ama diğer markalarda da benzer ürün var). Fazla sıcakla da kurutmassan sağlığı ve parlaklığı döner
Kendimi bildim bileli çok parlak olduğu söylenemez ama bi ara çok sık fön, düzleştirici vs sık kullanınca hepten gitti.. Önerini merakla bekliyorum canım
Önceden Elidor kullanıyordum şimdi urban diye bi markanın şampuan ve kremini aldım bakalım onun etkisi nasıl olucak. Ben 4 aydır cilt ilacı kullanıyorum zoretanin belki bilirsiniz onunda etkisi olabilir sanıyorum doktoruma danışmam lazım başka çare kalmadı.