Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımda üç ton renk var..Saçı açmadan nasıl koyulaştırabilirim?

tugcer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
56
0
86
İstanbul
kızlar br konuda yardmnz gerekiyo. hatta kuaför veya uzman bri vrsa,yardm ederse çok iyi olur. saçım 3 renk hlde uzun bi zmndr benmde hataklrm oldu dzenli byere boyatmadm ççnkü yapılan işlemler sonucu kötü şeyler oldu. brde zamnla o renkle boyanrsa dzelecgne inanamdm. sçmda hep 3 renklk vardı.açmadan da hçbşy olamıyordu.bnde sçım yıpranmş drumda dye açtrmya yanaşamdm vs vs..uun hikaye.. şmdi saçımın orta kısmı koyu br tonda,tepelerm braz açık kumrallı gibi, uçlarımda açık .genel olarak sorarsanz her bri ne oldgu belrsz akmış renkler.. orta kısm ve uçlarmı uzun zamndr boyatmyorm en son aralıkta boyanmş saçn akmış hali. çnkü nye boytmyorm brsrü kuaför gezdm saçımı gördüler.. açmadan yda saçı bya koyultmadan bşey olamycgnı söyledler. koyultsanda düüzelme olmaz hemen sdeniyor. ya ben bu saçı nasıl 3renklkten kurtarablrm.nasıl normal,güzel bi görntye kauşablirm..zamanla da olsa razıyım.. bi çözüm yolu yok mu.. uçlardan kestrsem dyorum,uçlrdaki açıklık gtmezmi. zamnnnda uçlarndan kestrdim bya mktarda yne uçlar açık..ne ypablrm. normal bi kahve olsun dedim.khve ypcaz dedlr o da olnmmadı. saçmdki kızllk gtsn dedm en son mat kahveye boyanmştı dip boyası yplmştı sdce.brde orta ve uçlara yıkama yernde renk atlmştı. ama saçmn bazı yerlrnde dorelk oluştu. bazı saç teller doreli,bazı yrlrde bakırlk var,geneli odun khve görntüde. uçlarda bya akmış ne oldgu belrsz solgun br halde

bence koyu küllü kumral boyamalısın...igoranın var 6.1 veya 6.2 ikiside olur..küllülük kızılları turuncuları alır ve diğer koyu yerlere eşitler yalnız oksidan alırken ne yap et 10 volüm yani yüzde 3lük kullan ki sarı yerler daha da açılmasın..

boyamaya da dipler ve uçlardan başla ortaya en son tarak yardımıyla birazcık bulaştır..

ya bnde öyle düşündm bkç ay önce.. dzenli bkç kere koyu renge boyatym, tek bir renk oturnca da açtrp istedgm rengi yptrrm dye dşünmştm.ama gören bkç kuaför ,çoğu kuaför hatta, sen orta tonlrda sıcak renklr begenyorsn açtrman gerekiyo her koşulda. ozmn şmdi nye koyultyorsn çok saçma yolar. madem snra açtrcaksn bzm işimize akmış renk dha çok yarar dyolar. ama saçmda ne oldgu belrsz 3 renk halindeyken, açıp boyamyla güzel bi sonuç çıkarmı ona güvenemiyorum. mantığıma ters dşüyor. yne abuk subuk bşey tuıtar dye korkuyorum.. şu an koyu br renk ALIRSAM da anca 5.0 fln yda koyu kestane bu saçı kptr denyor. okdr koyu bşy de blemyorm kutu boya soncu ne olur. syaha ykn olmasndan korkyorum.. br arkadaş küllü demş. zaten saçmda en son dip boya 6.4 ve ondan snra 6.0 plmştı. zaten bi matlık,kumrallk bulaştı saça.mat,solgun bi görntü istemiyorum.. ama uçlrmda dha önce orylden kynaklı ve dha önceki kızllgmdan kynklı turncu saç telleri de druyor..ama yni ne arrsan var braz odun khve gbi,arada kumrallk vr gbi,uçlrda braz turncu saç tellri var. ondan kötü br görnm bnce..

benim durumumda seninkinden farksız değildiki şöylee;kendi saç rengim kahverengi,aralarda sarılarda var gölge gibi bu kendi rengim...
sonra ben 1 yıl siyaha boyatmıştım...onlar akınca biraz kahveler çıktı hoş olmadı.sora arkadaşımın ısrarı üzerine kızıl yaptık deerkennn saçta kızıl boya,siyah boya ve kendi rengim kahve oluştu...düşün yani ama çok kötü değildide hoşta durmuyordu saçlarımda uzundu epeyy ve uzun saçı çok severimm.baktım böyle olmuycak dün gittim saçlarımı bob modeli(yani küt tarzında kestirdim)bütün boyalar gitti valla.şimdi saçlarım kahve ve minicik.memnunda kaldmm...

sana gelince arkadaşım ya saçlarını boyatıcaksın çikolata kahveyi öneririm sana ,sakın siyah yapma dönemezsin istediğin an..
yada saçlarını bnim gibi gidip kestirceksin bob modeli..yukardakilerede birazcık kat atmasını söylersen tepedeki boyalarda akar böylelikle kurtulursun.biraz uzatır sonradanda istersen tam bi renge kuaförde boyatırsın..

ben kendi rengimi sevdiğim için daha boyatmayı düşünmüyroum,sadece gölge için saçlarımın uzamasnı bekliyorum...
sevgiyle kal..

çok güzel izah etmşsn canm da. bn zamnnda kestrdm de ara ara ama nednse o uçtaki açıklık gtmyo yda bi kre kestryorm snra uzn müddet kestrmyorm kalıyo öyle. bnde zaten bari uçtaki açıklklar gtsn dye kestrmek istyordm.en son saçmn kesimi de berbat oldu ara makas yptrmştm 5ay önce saçım bok oldu. düzelmesi için bya kısalması gerekyomuş çene hizasnda filan ama benm saçm kalın telli ve kuru ,kabaryo yani.okdr kısa bana gtmez bldgm için risk alamıyorum.dzenli yvaş yavş bnde kestrmek istyorm ama snde belrli 3renk vrmş. bn saçımı uzun zmndr boyatamyorm akmış ve oldgu belrsz renkler. brde bi kuaför dedki 1 yıl önceki yapılan oryalin etkisi hala var bu saçta.o bakırlık gtmemş saçmda.yani bi saçın dibi çıkar,dibi dışındaki yer aynı renktir,btününe baktgnda iyidir görntsü. okdr çözm için dolaştm aralıktan beri bşey olmaz dediler. koyultmktan ve açmaktan başka. koyu da kestane 5.o dediler.ama bkç mrkada 5.0 a baktm syaha yakın duruyordu gözüm korktu.ekim aynda bi yola koyulmştm ablamn kuaförne gvenmştm adam igora royal 5.6dye br renge boyamştı ondada braz kızıl ptlaması oldu saçmda dye ,tonu br garip geldi dye devam etmedm tek renge. tek renge devam etsydm şmdi belki saçmda bi renk oturmştu ii kötü. sonrsnda gttm bkç kuaföre saçmda br renk otursn koyu fln razym dzenli boyatym dyorum hiç ii seçenek sunulmadı. bn brkere de okdr kestiremem ama dzenli 2,3cm kestrcem artk. aslnda bi iki kuaför açıp yprm saçnı dyor ama güvenemyorum.brkç tane uzman sayılan kşiler açsak da renk renk açılır olmaz dyo. şu an benm saçm çikolta khve içn ble açlması gerekyo. ama sen hngi tonda çikolta khveden bahsedyorsun?

Back
X