kızlar br konuda yardmnz gerekiyo. hatta kuaför veya uzman bri vrsa,yardm ederse çok iyi olur. saçım 3 renk hlde uzun bi zmndr benmde hataklrm oldu dzenli byere boyatmadm ççnkü yapılan işlemler sonucu kötü şeyler oldu. brde zamnla o renkle boyanrsa dzelecgne inanamdm. sçmda hep 3 renklk vardı.açmadan da hçbşy olamıyordu.bnde sçım yıpranmş drumda dye açtrmya yanaşamdm vs vs..uun hikaye.. şmdi saçımın orta kısmı koyu br tonda,tepelerm braz açık kumrallı gibi, uçlarımda açık .genel olarak sorarsanz her bri ne oldgu belrsz akmış renkler.. orta kısm ve uçlarmı uzun zamndr boyatmyorm en son aralıkta boyanmş saçn akmış hali. çnkü nye boytmyorm brsrü kuaför gezdm saçımı gördüler.. açmadan yda saçı bya koyultmadan bşey olamycgnı söyledler. koyultsanda düüzelme olmaz hemen sdeniyor. ya ben bu saçı nasıl 3renklkten kurtarablrm.nasıl normal,güzel bi görntye kauşablirm..zamanla da olsa razıyım.. bi çözüm yolu yok mu.. uçlardan kestrsem dyorum,uçlrdaki açıklık gtmezmi. zamnnnda uçlarndan kestrdim bya mktarda yne uçlar açık..ne ypablrm. normal bi kahve olsun dedim.khve ypcaz dedlr o da olnmmadı. saçmdki kızllk gtsn dedm en son mat kahveye boyanmştı dip boyası yplmştı sdce.brde orta ve uçlara yıkama yernde renk atlmştı. ama saçmn bazı yerlrnde dorelk oluştu. bazı saç teller doreli,bazı yrlrde bakırlk var,geneli odun khve görntüde. uçlarda bya akmış ne oldgu belrsz solgun br halde