ya bnde öyle düşündm bkç ay önce.. dzenli bkç kere koyu renge boyatym, tek bir renk oturnca da açtrp istedgm rengi yptrrm dye dşünmştm.ama gören bkç kuaför ,çoğu kuaför hatta, sen orta tonlrda sıcak renklr begenyorsn açtrman gerekiyo her koşulda. ozmn şmdi nye koyultyorsn çok saçma yolar. madem snra açtrcaksn bzm işimize akmış renk dha çok yarar dyolar. ama saçmda ne oldgu belrsz 3 renk halindeyken, açıp boyamyla güzel bi sonuç çıkarmı ona güvenemiyorum. mantığıma ters dşüyor. yne abuk subuk bşey tuıtar dye korkuyorum.. şu an koyu br renk ALIRSAM da anca 5.0 fln yda koyu kestane bu saçı kptr denyor. okdr koyu bşy de blemyorm kutu boya soncu ne olur. syaha ykn olmasndan korkyorum.. br arkadaş küllü demş. zaten saçmda en son dip boya 6.4 ve ondan snra 6.0 plmştı. zaten bi matlık,kumrallk bulaştı saça.mat,solgun bi görntü istemiyorum.. ama uçlrmda dha önce orylden kynaklı ve dha önceki kızllgmdan kynklı turncu saç telleri de druyor..ama yni ne arrsan var braz odun khve gbi,arada kumrallk vr gbi,uçlrda braz turncu saç tellri var. ondan kötü br görnm bnce..