Saç Rengi ve Saç Boyama saçımdaki turunculuktan kurtuldum hemde çok güzel bir sarı-bal rengi oldu(resimli)

gmztnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
190
1
96
İstanbul
merhaba kızlar saçımı kahve köpüğü ve dore sarı karıştırarak boyamıştım renk güzel olmasına rağmen turunculuğu beni rahatsız ediyordu küllümango sayesinde turunculuktan kurtuldum hemde saçımı yıpratmadan açtım resimde biraz koyu çıkmış ama normalde daha açık ve sarıya dönük ilk defa tam istediğim gibi oldu küllümangoyada yardımları için tekrar çok teşekkür ediyorum

Eklentiler

• $DSC00757.webp
    $DSC00757.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 3.529
Rengi çok hoş görünüyor. Kendin mi boyadın canım, eğer öyleyse hangi boyayı kullandığını ve rengin adını söyleyebilir misin? opuyorumnanaktan

Rengi çok hoş görünüyor. Kendin mi boyadın canım, eğer öyleyse hangi boyayı kullandığını ve rengin adını söyleyebilir misin? opuyorumnanaktan

teşekkür ederim cnm
turunculuğu kapatmasın için kolestonun yoğun küllülerinden kullandım 12.11 ile 9.11 i karıştırdım ama rengi çok açılır diye korktuğum için 12.11den daha az kattım yoğunluklu olarak 9.11 kattım oksidanımda 1 tüp boyaya karşılık 1.5 ölçü %9luk oksidanla karıştırdım
zemuszemus

teşekkür ederim cnm
turunculuğu kapatmasın için kolestonun yoğun küllülerinden kullandım 12.11 ile 9.11 i karıştırdım ama rengi çok açılır diye korktuğum için 12.11den daha az kattım yoğunluklu olarak 9.11 kattım oksidanımda 1 tüp boyaya karşılık 1.5 ölçü %9luk oksidanla karıştırdım
zemuszemus

kafamçokkarıştı Bi an kimya dersindeyim sandım :lepi: Bu kadar karışım benim saçıma gelmez haralde, ne de olsa sende altyapıda varmış.Benimkisi ilk olacak da.

canım bayıldım yaa boyamadan önceki saç rengin neydi peki onun resmi var mı?:ecrin_bebek: güle güle kullan çokk güzel olmuşa.s.

bende 11.1 koleston açık küllü sarı ile ilk boyadığımda bu renk oluyor yıkandıkça renk akıyor ve bal sarısı oluyor

canımmmmmm süper ötesi olmuşşşş delikafadulden önceki halini de biliyodum. valla muhteşem olmuş, kıskandım bile opuyorumnanaktan güle güle kullan canım benim :nazar:

Güle Güle kullanın tam yaz rengi çok güzel..

küllü mango harikası olmuş :) öncekı ton nasıldı oda önemli... çok guzel ama..

Back
X