Saç Rengi ve Saç Boyama saçımdaki turunculuktan kurtuldum hemde çok güzel bir sarı-bal rengi oldu(resimli)

gamzecim benim senden bi ricam var perfect 9.11 ile boyadığın saclarının bana sadece dip rengini gormem için foto gonderirmisin.sımdıdıen cok saol.ben sacımın bı bolgesınde denıycemde yınede dıbınde nasıl bı sonuc bıraktı gormek ıstıyorum saol cnm.

cnm benimde saç rengim koyu kumralla kumral arası bi renk en son kendi saçıma dönmek için koyu kumral kullandım ama baya koyu oldu. ben bu uygulamayı yaptığımda saçımda palette kahve köpüğü ve dore sarı karışımı vardı baya turunculuydu ama boyadıktan sonra güzel kapanmıştı ben yaklaşık bi tüp boya %9 luk 1,5 şişe oksaidan koydum 12.11 ve 9.11 oranlarınıda istediğin tona göre ayarlayabilirsin ben çok sarı olmasını istemediğim için 9.11 den daha fazla katmıştım. ayrıca istediğin kadar soru sorabilirsin cnm sonuçta birbirimize yardımcı olmak için ekliyoruz resimleri

cnm bnm dogumuma 3 ay kaldı sacımın dıbıde uzadıkca benı bı sabırsızlık basıo ne zaman dıp boyuyacağım dıye hayırlısı ıle bebeim dunyaya geldıktten 1 ay sonra falan boyarım heralde peşpeşe soru sormamın nedeni sacımı boyayamamak bende aynı senın teknık yapıcam kafaya koyduım ben sadece 9.11 e 1.5 sise oksidan yada sacım seyrek yarım tupe 1 sıse oksıdan uygularım die dusunuyorum dip sacının fotosuda gelınce zaten kafam netlesır.ana sac rengimiz bırbırıne yakın zaten.... bıtanem ben sana doğurana kadar yazarım kusura bakma olurmu?.saol:1:

konu sahibi arakadaş saç diplerin çıktığında yeniden tüm saçını mı boyadın yoksa dip mi yapıyorsun
renk konusuna gelince akma,turunculaşma oldumu

çok güzel olmuş gercekten güle güle kullan:64:

pekii, sadece 9.11e boyasak, turunculuğu azaltabilir miyiz? ne kadar başarılı olur? saçım şu an 8.34 yani koyu sarı dore bakır..turunculuk çok fazla:26: yardımcı olursanız sevinirim

kızlar bugün bide gün ışığnda tekrar resim çektim belki uygulamayı düşünenlere biraz daha yardımcı olur

gmztnr canım sen bu rengimi koyuya boyadın röfle için yoksa?inşallah kıymamışındır bu renge.bu renk isteyipte nasıl ulaşacağımı bilmediğim renk.sarışın çocukların,rusların doğal sarıları bu bariz.lorealdede varmı acaba yoğun küllü sarı?

benim saçımın yapısında dorelik var herhalde. ilkin düz sarıya boyamıştım turuncu oldu. küllü boyadım bir hafta iyiydi sonra aktı, yine turunculuk çıktı ortaya. düz açık kumral boyadım bitkisel, pek bişey değişmedi yine turuncu...herhalde koyu kumral küllüyle boyasam anca kapanır, ama rengin tonunun açılmasını istemiyorum. üffff bıktım turunculuktan. düz renk boyamaya rağmen bir saç nasıl turuncu olur yaaa. çok inatçı saçım var.:5:

teşekkür ederim cnm
turunculuğu kapatmasın için kolestonun yoğun küllülerinden kullandım 12.11 ile 9.11 i karıştırdım ama rengi çok açılır diye korktuğum için 12.11den daha az kattım yoğunluklu olarak 9.11 kattım oksidanımda 1 tüp boyaya karşılık 1.5 ölçü %9luk oksidanla karıştırdım
zemuszemus

canım koleston acık renk yogun kullu serısıne bır tupe ıkı sıse oksıdan yazıyor.hatta uzerınde 1:2 var.sen neden bır tupe bır bucuk sıse koydun?

Su turunculuga Kokten cozum bulan var mi..

Back
X