Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benimde saç rengim koyu kumralla kumral arası bi renk en son kendi saçıma dönmek için koyu kumral kullandım ama baya koyu oldu. ben bu uygulamayı yaptığımda saçımda palette kahve köpüğü ve dore sarı karışımı vardı baya turunculuydu ama boyadıktan sonra güzel kapanmıştı ben yaklaşık bi tüp boya %9 luk 1,5 şişe oksaidan koydum 12.11 ve 9.11 oranlarınıda istediğin tona göre ayarlayabilirsin ben çok sarı olmasını istemediğim için 9.11 den daha fazla katmıştım. ayrıca istediğin kadar soru sorabilirsin cnm sonuçta birbirimize yardımcı olmak için ekliyoruz resimleri
kızlar bugün bide gün ışığnda tekrar resim çektim belki uygulamayı düşünenlere biraz daha yardımcı olur
kızlar bugün bide gün ışığnda tekrar resim çektim belki uygulamayı düşünenlere biraz daha yardımcı olur
teşekkür ederim cnm
turunculuğu kapatmasın için kolestonun yoğun küllülerinden kullandım 12.11 ile 9.11 i karıştırdım ama rengi çok açılır diye korktuğum için 12.11den daha az kattım yoğunluklu olarak 9.11 kattım oksidanımda 1 tüp boyaya karşılık 1.5 ölçü %9luk oksidanla karıştırdım
zemuszemus