- 7 Ağustos 2019
- 14
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi hilallsengelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederim peki ne kadar süre geçmeli sence?Bu saçı niye bu hale getirdin cnm kendin evde bişey yapma yakarsınn direk küllü sarı yada Bakır kızıl arası kuaföre yaptır yada ombreye döndür ama kendin yapma yakarsınn sunada iyi değil de
Sen nezman yaptırdın bu rengi kaç hafta oldu renk artık attmısssTamam canım teşekkür ederim peki ne kadar süre geçmeli sence?
BugünSen nezman yaptırdın bu rengi kaç hafta oldu renk artık attmısss
Canım açtım aslındaOlmamış bacım önce kendi sacinin rengini atsaydin biz sana güzel bir renk ayarlardik sen boyani al belki kuaföre fazla ister kendin boyat iki renk karıştıra da bilir yada direk kuaför yapsin
Patlıcan morundan bu kadar döndüOlmamış bacım önce kendi sacinin rengini atsaydin biz sana güzel bir renk ayarlardik sen boyani al belki kuaföre fazla ister kendin boyat iki renk karıştıra da bilir yada direk kuaför yapsin
Evet amacım oydu da evde olmuyormuş kuzumBurda daha iyi gibi senin yüzüne ombre güzel olur küllü sari hatta ışıltılı siyah renk biraz kuaföre deneyim var ondan diyroum![]()
1 hafta sonra gitsem acaba olur mu?Evet amacım oydu da evde olmuyormuş kuzum
Ben koyu sarı istiyordum kuzumGit bir hafta sonra bağrı uygulayacağının renkleri at buraya kadar veririm daha güzel olur bak sana bir renk gönderiyim sana bu rengi kim dedi kzum senin fikrin mi
Bunlar nasıl?