- 7 Ağustos 2019
- 14
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi hilallsengelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ,bu renkleri elde etmek için saçımı yine açmaları gerek sanirimSenin renklerin bunlar
Ben saçımı bu modelden görerek yaptırmıştım gerçekten çok güzel bir renk ortaya çıktı
Tabi kide o saçın dönemdi lazgim önce deki kratinelr var onların sacim yanmasın diye ondan sursun hiç yanmaz bu saçı yakarlar canım ince hem boyadan önce sürsünler bakım olmuş olur sonra boya yapılsin daha güzel sonuç alirsinTeşekkür ederim ,bu renkleri elde etmek için saçımı yine açmaları gerek sanirim
Güzel oluyor trend saç rengidir biz çok yaptık herkeste çok memnun kaldıBen saçımı bu modelden görerek yaptırmıştım gerçekten çok güzel bir renk ortaya çıktı![]()
Işıltı son bir kaç senedir modaBen saçımı bu modelden görerek yaptırmıştım gerçekten çok güzel bir renk ortaya çıktı![]()
Evet ama her kuaför güzel yapamıyor hele böyle yumurta sarısı çıkarıyor bazıları sinir oluyorum vallaGüzel oluyor trend saç rengidir biz çok yaptık herkeste çok memnun kaldı
Boyası ucuz canım kaliteli değil renk tutmuyor açıcı çok boyanın içinde renk açılıyorda açılıyorEvet ama her kuaför güzel yapamıyor hele böyle yumurta sarısı çıkarıyor bazıları sinir oluyorum valla
Hahahah bir ben dahaBnde dün güya evde ombre yapacaktımaha sonuç bu oldu eşim tutturdu güzel olmuş diye ama bir iki gün geçsin koyu renge boyuycam allahım ya belayız biz
![]()
Çok haklısın o yüzden paraya acımayıp kaliteli yerde yaptırmak gerekiyorBoyası ucuz canım kaliteli değil renk tutmuyor açıcı çok boyanın içinde renk açılıyorda açılıyor
Saclarini çok mu düzleştirici ile yapıyorsun hemn kiriklar gözüme çarptıBnde dün güya evde ombre yapacaktımaha sonuç bu oldu eşim tutturdu güzel olmuş diye ama bir iki gün geçsin koyu renge boyuycam allahım ya belayız biz
![]()
He vallahhHahahah bir ben daha![]()
Kız İnan hiç kırık yok nerdeyse düzenli kesiyom ama gavur sac adam olmamak için direniyor düzleştirici az kullanırım dün kesecektik diye kullandım sacım düz zatenSaclarini çok mu düzleştirici ile yapıyorsun hemn kiriklar gözüme çarptısenin de işleme ihtiyacın var
Davaların gür biraz kretin kullan kırıklar var cnm orantısız düz ama ustlerde var sende saçına attığım resimlerden bul yaptir evde sacalriniz siyahsa başka renge geçmeyin yanar ama bakır gibi sarı ise o tonlarda yaptırın evde yapılan boyalar ombre gibi vs olmazKız İnan hiç kırık yok nerdeyse düzenli kesiyom ama gavur sac adam olmamak için direniyor düzleştirici az kullanırım dün kesecektik diye kullandım sacım düz zaten
Boyiycam siyaha ya en güzel renk kendi rengi yıprattım ama çok bekletmedim allahtan açıcı da acıktı rengi zatenDavaların gür biraz kretin kullan kırıklar var cnm orantısız düz ama ustlerde var sende saçına attığım resimlerden bul yaptir evde sacalriniz siyahsa başka renge geçmeyin yanar ama bakır gibi sarı ise o tonlarda yaptırın evde yapılan boyalar ombre gibi vs olmaz
Tabi en güzel renk saçınızın kendi halidir bende sıfırı boya var vee çok uzun ve çok bakıyorum saç bir kadın için en önemli mutlu olduğu makyajıdrBoyiycam siyaha ya en güzel renk kendi rengi yıprattım ama çok bekletmedim allahtan açıcı da acıktı rengi zaten
Çok doğru cnm insan sacını kesince psikolojisi bozuluyor bnde sacla mutlu olanlardanım.Tabi en güzel renk saçınızın kendi halidir bende sıfırı boya var vee çok uzun ve çok bakıyorum saç bir kadın için en önemli mutlu olduğu makyajıdr![]()