Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı açtım ve boyadım

innaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
244
13
66
Edirne
kızlar ben saçlarımı hair plus adlı açıcıyla açtım sapsarı bişey oldu tamamen açıldı üstüne loreal exelance cream 7.1 boyadım yeşilimsi oldu bende rahatsız oldum üstüne tekrar loreal 7.1 e 6.0 karıştırdım boyadım bu seferde turuncu yansımalar oldu ay napıcam ben?biraz beklesem açılırmı?yada casting 7.0ile boyasam kızıl ışıltılar geçermi yardım edinn

canım sakın tekrar boyama açıcı felanda yapmışın elınde kalır saç.
küllülük yıkanınca geçıyor beyaz sabunda etkı edıyor bu duruma . turunculuk konusundaysan obur boyamanda tekrar kullu alırsın oturur. saçını çok koyu renkten açıtysan zaten turuncumsu oluyor. küülüden dondüğün için sana turuncu gelmiş olabılır bıraz bekle bikaç yıkamadan sonra gör rengı

ya bende bugün yarın açıcı ile açmayı düşünüyorum ama korkuyorum.istediğimiz rengi elde edemiyoruz anlaşılan.ama kuaförüm tavsiye etmişti.o açıcılar bizimkiler kadar güçlü olmuyor diye ama...ay ne yapacam acilen açıp boyamam lazım çok sıkıldım fakat kendimde yapmak istiyorum bi taraftan.bi fikir verin arkadaşlar.acill ltfn

ya bende bugün yarın açıcı ile açmayı düşünüyorum ama korkuyorum.istediğimiz rengi elde edemiyoruz anlaşılan.ama kuaförüm tavsiye etmişti.o açıcılar bizimkiler kadar güçlü olmuyor diye ama...ay ne yapacam acilen açıp boyamam lazım çok sıkıldım fakat kendimde yapmak istiyorum bi taraftan.bi fikir verin arkadaşlar.acill ltfn

canım bende açıcıyı düşünüorum bu siteden takip ettiğim kadarıyla yıpranma konusunda çokda şikayetçi olanlar pek yok...tabi illaki yıpratır ama kuaförlerin kullandıgı oryel saçı yakıo resmen döktüğün paralarda cabası...

ben hair plus diye açıcıyla açtım 5.5 tl idi sapsarı oldu tamamen açtı yani biraz yıprandı ama güzel.saçımı yıkadım ve biraz sarardı akıcak galiba akınca küllü kumral boyayınca otururmu acaba?

küllü renk turunculuktan kurtarıyor sanırım saçı,benim turuncu gibiydi sarı olsun istiorum küllü sarıyla boyamamı tavsiye etti kozmetikteki bayan,bakalım na olcak

esmarlina benim saçlarım koyu sarıydı daha sarı istedigim için kolestonun renk açıcısını kullandım saçlarım mısır püskülü gibi oldu çokk yandı koyu renge boyayıp çok kısa küt kestirmek zorunda kaldım kesinlikle koleston denemee canım...

benımde saclarım sıyah boyayla acarız dedı kuafor sımdı altları koyu kahve ustlerı acık kahve oldu
kendı basıma napsam acaba karamel rengı yada kullu kumrala boyamak ıstıyorum kendı basıma yapsam cok mu rısklı olur

benımde saclarım sıyah boyayla acarız dedı kuafor sımdı altları koyu kahve ustlerı acık kahve oldu
kendı basıma napsam acaba karamel rengı yada kullu kumrala boyamak ıstıyorum kendı basıma yapsam cok mu rısklı olur

arkadasım aynısı basıma geldi...kuaförler cok da para istiyorlar..ben gittim loreal ultra açıcılı dore kahve aldım..saçım bir boyamada siyahtan açık kahveye dönüştü ...birkaç ekz daha boyayacagım ...yalnız benim saçım siyaha 6 ay önce boyanmıştı ve bir kez sadece..

koleston açıcı demeyin yaaa
upuzun saçlarım mahflduuu
hatta başta oh bişi olmadı diee sevniodum kii zamanlaa mısırr püskülüünün aynısıı olduuu
vee geçen gün kestirdimmm:S:S
offf kabus gibi ua!!

sakınn sakınn bencede evde açıcı yapmayın kısacık kestrmek zıorunda kalırsın kuoföre para vermeyi kısa saça tercih ederm:)

Back
X