- Konu Sahibi kaderiminoyunu
ya kızlar neden yaa...neden ben bi baltaya sap olamıyorum..iş desen doğru dürüst iş bulamıyorum en son kursa gidim bari dedim kuaförlük kursuna....iş bulana kadar evde durmim dedim kaynanayla...kafam dağılır dedim...bide çok ilgim var kuaförlüğe....neyse bugün ilk gündü başladık .....normalde ben kuaföre gitmem..çünkü saçımla oynanmasından okadar nefret ederimki 2 gün önce kendi saçımı kendim kestim allaha şükür yetenekliyim bu konuda gayet güzel oldu..sırf kimseye saçımı dokundrutmamak için gitmiyodum kuaföre...ama kursta herkez birbirinin saçında bişeyler öğreniyor ...mesela ben birinin saçında örgü öğreniyorum sonra oturyorm o bende öğreniyor....ben mankenler üzerinde öğrenilcek sanıyodum...ay bugünden beri o gelio kafamda bişe deniyo bozuyor yeniden yapıyor çeke çeke bide...resmen migrenim tuttu ..bişeyde diyemedim çünkü bende arkadaşın saçında denedim...ama ben bişeyler biliyorum daha önce kuaförde çalışmıştım falan...bazıları saçı tutmayı bile bilmiyor...benim kafamda öğreniyorlar...ya bu çok saçma değilmi birer tane manken olsaydı da bu eziyeti çekmeseydim...vallaha kafamın dibi ağrıyor ..en son düğünümde gittim kuaföre gelin saçı için daha gitmedim gidemem çünkü dedim ya nefret ediyorum saçımın ellenmesinden..ama bu kursta şimdi olucak şeymi bu yaa..ben kuaförlerin profesyonel ellerne bile dayanamazken kursiyerler saçımı başımı yoldu bugün...ayy kızlar ben napim sırf bu yüzzden bırakabilirim kursu hatta yarın gidip gitmeek konusunda çok kararsızım ..ayy çıldırcam yaaa ..
Son düzenleme: