saçımı başımı yoldurdum geldim:(

canım sen kuaförmüsün...
demekki heryerde böle herkez kendi saçıyla öğreiyor...benimde biraz tecrübem var saç tutmayı bilmeyen insanların saçımla oynamasından nefret ettim yaa gerçi ben kuaföre bile gitmeyen insanım kendi saçımı kendim kesiyorum düşün...ama her şeyin bir zorluğu var napalım katlanabildiğim kadar katlancam...bu kurslardan alınan sertifikayla kuaför açılmıyormuş sadece kalfa olarak çalışma hakkına sahip oluyosun değilmi...kuaförlük te kalfa maaşı çok az senin dediğin gibi...kendi dükkanımı açmam için daha yüz fırın ekmek yemem lazım...senin gibi yıllar yılı kurslara gidip okullar okumala mümkün bu...bakalım zaman ne gösterecek

evett canım 13 yılımı verdım ben şuan yapmıyorum ama çok özel olursa gelın başı felan gidiyorum özel günlerde istersem yapıyorum ( muabırlık sunuculuk sevdam yüzünden bıraktım )

aslında sevmeye çalışsan ben mesela bayılırım saçlarımla oynansın ben uyuyımmm ohhh mis gibii

evet onunla dükkan açamassın şimdi birde meslek lisesi halıne geldıya 3.4 yıl okuyosun dışardan dıye bılıyorum ee yazılsana o okullara sende halk egıtıme gidip bılgı alabılırsın canım
yada yapamıycana ınanıyorsun başka mesleklere yönel

evett canım 13 yılımı verdım ben şuan yapmıyorum ama çok özel olursa gelın başı felan gidiyorum özel günlerde istersem yapıyorum ( muabırlık sunuculuk sevdam yüzünden bıraktım )

aslında sevmeye çalışsan ben mesela bayılırım saçlarımla oynansın ben uyuyımmm ohhh mis gibii

evet onunla dükkan açamassın şimdi birde meslek lisesi halıne geldıya 3.4 yıl okuyosun dışardan dıye bılıyorum ee yazılsana o okullara sende halk egıtıme gidip bılgı alabılırsın canım
yada yapamıycana ınanıyorsun başka mesleklere yönel

anladım canım allah gönlüne göre versin.
saçı yapılınca çoğu kişi mayışır..ama ben asla ..ya tel tel yoluyolar gibi acı çekiyorum zaten kuaför olsam benim saçımı kimse yapmıcak canım ben yapıcam ..kendim bakımlı olmalıyım zaten kendi saçımı makyajımı kendim yaparım normalde..bilmiyorum kuaför dükkanı açmak yıllar yılı okul eğitim istiyor...yolu uzun belki başka meslelere yönelebilirim.

Back