- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi gulendam09
-
Geçen sene tam bu zamanda bir hevesle ilk kez saçımı boyattım.Ve arkasından 5 ay sonra yıllardır içimde kalan röfleyi yaptırdım.Sonuç:AZALIP DÖKÜLEN ŞEKİLSİZ SAÇ TİPİ.
Benim gbi kuaför kazasına uğrayıp yaşadıklarımı yaşayan var mı?
Saçlarımı kısa kestirdim.Şuan bitkisel ısırgan otlu şampuan kullanıyorum
Zamanla düzelir mi kızlar
çok teşekkür ederim kızlar inanın çok mutlu oldum
Peki dökülen saçlarım yeniden çıkar mı?Dökülmenin başka sebepleri (ansızlık,demir eksikliği..)olabilir mi
diye bugün doktora gittim Allaha'a şükür olumsuz bişey çıkmadı.Bende bu dökülmeyi saçımın yanmasına bağladım.Bi daha saçımı boyamayacağım.Saçlarımın kıymetini çok iyi anladımBir de düzelmesi için yaklaşık ne kadar zaman geçiyor? Biraz tez canlıyım da
uzadıkça ve bakım yaptıkça yavaş yavaş düzeliyor canım..
benimkiler de kısacık şimdi,boyadan yandı ..ve kuaför hatasını bile kabul etmedi,bir de iyi kuaför olacak yani..
bende şikayet ettim ,ceza almış..iyi oldu,bir de bana yüzsüzce ,niye şikayet ettin dedi yani.
benim de röfleden sonra dökülüyor saçlarım azaldılar ama o kadar da seviyorum vazgeçemiyorum şimdi bakımını eksik etmemeye çalışıyorum bakalım dökülen saçlarım tekrar geri gelir umarım
evt ama canm bu saçların da kendine gelmesi en az 1 seneyi bulur.kısacık da kestiremiyorum ozaman da fönsüz olmuyor yakışmıyor da şimdi yaptırmıycaz da ne zaman yaptırcaz mecbur işte hatta ben kestirdim koyu yaptım baktım içime sinmedi durdum düşündüm gölge yaptırdım :=) hala uçları gitmedi yarısından kurtulmam lazım ama yaza düğün de var ailede,düğün bitsin ertesi gün kestiririrm yine ne zamana biter bu kötü saçlar bilmiyorum
evt sen de düğünden hemen sonra kestir cnm ozaman banyodan sonraki aynada o görüntüsü yetiyo valladüğün olmasa hiç düşünmem hemen kestirirdim ya hala o yanmış uçlardan kurtulamadım.ben dökülme için saç diplerine sarımsaklı zeytinyağı yumurta sarısı karışımını sürüp bekletiyorum haftada bir dökülmeyi kesti çok şükür ama devam ettiğim sürece.tabi bu saç tellerine çok fazla bi faydası olmuyo kuru sönük saç uçlarından kurtulamadım tabi hala atsana tılmaz satsan satılmaz bunun için zeytinyağını ısıtıp içine evde ne varsa susam yağı badem yağı herhangi birinden katıp yediriyorum uçlara çok iyi geldi
çok teşekkür ederim kızlar inanın çok mutlu oldum
Peki dökülen saçlarım yeniden çıkar mı?Dökülmenin başka sebepleri (ansızlık,demir eksikliği..)olabilir mi
diye bugün doktora gittim Allaha'a şükür olumsuz bişey çıkmadı.Bende bu dökülmeyi saçımın yanmasına bağladım.Bi daha saçımı boyamayacağım.Saçlarımın kıymetini çok iyi anladımBir de düzelmesi için yaklaşık ne kadar zaman geçiyor? Biraz tez canlıyım da
Moryel merhaba, aynı sey benımde basıma geldı 1 ay once ust uste actırdım ve saclarım eskıye gore daha cok dokuluyor, senin saclarin duzeldi mi dokulenler cikmaya basladi mi bende cok korkuyorum duzelmicek diye, bu dokulme ne kadar devam ediyor? bir daha hayatta rofle yaptirmam, koyuya boyamak istiyorum daha cok dokulur diye korkuyorum banyodan sonra resmen lastik gibi uzuyo saclarim, en sonunda dayanamadim kut kestirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?