Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyucam yardım istiyorum....

nilsuuu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30
0
16
İstanbul
mrb kızlar.saçım röfleliydi 5yıl kadar.sıkıldım degiştirmeye karar verdim ve evde loreal 7.31 kumral dore küllü blond bejle boyadım sacımı.ilk baslarda baya koyuydu ama yıkadıkca röfleler biraz cıktı daha acık oldu.şimdi karar veremedim ıkıncıye tekrar bu rengimi alıp boyasam.yanı yıne koyumu olur yoksa açılırmı rengi??????

siteye yeni üye oldumda nerden cevap yazıcam onu bulamadım:)neyse suanki saçım röfle üzerine 7.31le boyadım küllü oldugu için sacım matlaştı yüzümü solgun gösteriyor.sarıyada alısınca bu renk biraz koyu geldi açıkcası.loreal 8.3 koyu sarı doreyi çok beyendim acaba suankı saçımın üzerine 8.3 boyasam nasıl olur kutudaki renk tutarmı bi fikrin varmı?

bence saç renginizle oynamaın daha sonra saç rengarenk olur bir renkde ve markada karar kılın ve onla devam edin bi açık bi koyu olurken saçınız daha sonra akdıkçada kötü renkler çıkıcakdır beğendiyseniz devam edin yine renk değişimi isdendiğinde en iyi yol nede olsa kuafördür riskli olmaz ama evde boyayanlara o renkden o renge geçmelerini tavsiye etmem saç pigmentleri ölür ve bembeyaz saçla kalırsınız bu çok önemlidir boyaları ona göre kullananlım güzel olur parlak olur diye numara ve marka değişdirmeyin

$13081_buyuk.webp

Bunu mu canım

Aynen O Canım :) Köpüklüyü Zaten Hiç tutmadı Gözüm normal Daha İyi Siyah Yapıcam Beyaz Tende Kötü Durur mu ?

canım saç şeklin göz rengin önemli bu konuda ben siyah saç düşünmem mesela benim renklerim çikolata kahve vede sıcak çikolatadır bunları kim boyarsa boyasın çok yakışdırıyorum yüzüne canlılık geliyor insanın beyaz tene çikolata kahve güzel durur ama kafanı karışdırmıyım sen dilediğin gibi boya beyaz tende siyah alımlı durur esmerde yakışmaz bence işde göz aşinası ne biliyim resmin olsa tam kararımı derdim boya yada boyama diye:34:

kuaförlerde herzaman güzel seyler cıkaramıyo ortaya.6yıldır kuaförde boyatıyordum memnun kalmıyordum hiç.kuaför degiştirmeme ragmen bikere bile memnun ayrılmadım.ensonunda cesaret edip evde boyadım cokgüzel oldu.sadece rengin biraz daha acık olmasını istiyodum.tabi senin dediginde dogru ust uste degişik renklere boyarsam rengarenk bişey cıkar.aslında merak ettigim sey su.benım sacım röfleliydi,röflenin üzerine loreal 7.31le boyadım.ilk basta cok koyu bi renk cıktı ve küllü oldugundan cok mat bişey oldu.yıkadıkca acıldı alttan röflelerde cıktıkca cok hos bi renk oldu.yani simdi ikinci boyamaya yine loreal 7.31 alıp boyasım,yine koyu bi sacmı cıkar yoksa dahamı acık olur.merak ettigim bu.eger koyu cıkar derseniz loreal 8.3le boyucamda

kuaförlerde herzaman güzel seyler cıkaramıyo ortaya.6yıldır kuaförde boyatıyordum memnun kalmıyordum hiç.kuaför degiştirmeme ragmen bikere bile memnun ayrılmadım.ensonunda cesaret edip evde boyadım cokgüzel oldu.sadece rengin biraz daha acık olmasını istiyodum.tabi senin dediginde dogru ust uste degişik renklere boyarsam rengarenk bişey cıkar.aslında merak ettigim sey su.benım sacım röfleliydi,röflenin üzerine loreal 7.31le boyadım.ilk basta cok koyu bi renk cıktı ve küllü oldugundan cok mat bişey oldu.yıkadıkca acıldı alttan röflelerde cıktıkca cok hos bi renk oldu.yani simdi ikinci boyamaya yine loreal 7.31 alıp boyasım,yine koyu bi sacmı cıkar yoksa dahamı acık olur.merak ettigim bu.eger koyu cıkar derseniz loreal 8.3le boyucamda

canım bende mavi siyaha boyuycam ama kolestonda mavi siyah yok hani diğerlerine boyadım yani diğer markalara açıkçası hemen aktı kolestonda mavi siyah hangisi bulamadım çünkü bi bilgin var mı

Anladm canım reklamda gördüm bende hatta boyamak istedim onu görnce sacımıı.
Ama ben kendi rengime dönmeye karar verdim bu karardan dönmemem lazmm :36:

canım saç şeklin göz rengin önemli bu konuda ben siyah saç düşünmem mesela benim renklerim çikolata kahve vede sıcak çikolatadır bunları kim boyarsa boyasın çok yakışdırıyorum yüzüne canlılık geliyor insanın beyaz tene çikolata kahve güzel durur ama kafanı karışdırmıyım sen dilediğin gibi boya beyaz tende siyah alımlı durur esmerde yakışmaz bence işde göz aşinası ne biliyim resmin olsa tam kararımı derdim boya yada boyama diye:34:

$SP_A0623.webp

$(R)SP_A0624.webp

$61976_1271995738926_1800892223_529368_2968487_a.webp

Benim 8 Ay Oldu ama Geçerli Önleri Uzattım Yani :D

Back
X