Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı hangi renge boyamam lazım koyultcam?

mirayeflal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
625
148
73
35
Eskişehir
p6gygq.png

Hanımlar saçımı palette 8.1 boyadım :/ ama gördüğünüz gibi berbat bir renk oldu. Kendi saç rengim 6.0 koyu kumral gibi şimdi bu kendi rengime boyamak için 7.0 kumral mı alsam yoksa 6.0 palette koyu kumral mı alsam? 6.0 da çok mu simsiyah olur :/

p6gygq.png

Hanımlar saçımı palette 8.1 boyadım :/ ama gördüğünüz gibi berbat bir renk oldu. Kendi saç rengim 6.0 koyu kumral gibi şimdi bu kendi rengime boyamak için 7.0 kumral mı alsam yoksa 6.0 palette koyu kumral mı alsam? 6.0 da çok mu simsiyah olur :/
Palette boya olmamak şartı ile başka markalarda 6.1 var bunu kullanırsanız saçınız koyulasir

Hadi yaa, canım biliyorsun ben de aynı boyayı almıştım. Daha boyamadım ama anlaşılan dipleri kötü yapacak boyarsam.
Çiğ duracak.
Şimdi ben bu boyayı neyle karıştırsam diye düşünmeye başladım. Sence?

Hadi yaa, canım biliyorsun ben de aynı boyayı almıştım. Daha boyamadım ama anlaşılan dipleri kötü yapacak boyarsam.
Çiğ duracak.
Pişmanım valla canım ya hadi saç koyu renk olunca başkalarında bakırlaşma turunculaşma oldugunu duymuştum da benım kendi sacımda okdr koyu degilki yani koyu kumraldı böyle kötü bi renk oldu :( palett deluxe serisi en iyisi pembe kutusu daha iyi bence. Palette deluxe kırmızı iyi degil demekki benim boyadıgım yogun renkler olandı ben 7.0 la karıştırmanı öneririm yahu bi iki sene önce palette 7.0 boyamıştım ne bakırlık turunculuk vardı gayet güzel tatlımsı kumraldı akmadıda saçım:/

Çiğ duracak.
Bide kullandıgım 8.0 olsa neyse 8.1 küllü kumral güya

Birde soluk olursa falan diyordun sen :)

Aslında ben de aynı hatayı yıllar evvel yapmıştım. Şimdi aklıma geldi. Daha önce hatirlasaydım seni uyarırdım: doğal saçın üzerine 8.1 yapsak çok doğal olur sanıyoruz. Doğal olmuyor. Yapay bir haminne rengi çıkıyor.Açık küllü kumral sadece cila icin veya dip boya için iyi oluyor. İlk boyamayı bununla yapmamak lazım

Back
X