Saçımı nasıl evde koyulaştırabilirim ? Hangi renge boyamalıyım ?

muhabbetkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
286
132
103

Merhaba arkadaşlar benim saçım bakır tonlarında iken ışıltı yaptırmam sonucu böyle bi renk aldı. Farklı ışıkta farklı yansıyor. Yani saçımda kızıllık ve yer yer sarılıklar var . Ben kuaföre para vermekten sıkıldım. Evde bi şekilde saçımı koyulaştırma ve tek renk yapma şansım var mı? Bu işten anlayan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Gerekirse farklı fotoğraflar atabilirm özelden.

Eklentiler

• IMG_5145.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 4
Kendi dibim kestane ben de bu rengi kapatacak daha koyu bi renk istiyorum. Önceden saçımı evde düz boyamıştım ve sanırım fazla bekletmişim kapkara olmuştu. Yine öyle olur diye korkuyorum
Boyalı kısmı koyulaştırmak kendi saçıma en yakın ama risksiz bi renk istiyorum. Kuaföre gitmekten sıkıldım. Çünkü önceden saçım açıcıdan yer yer böyle kızıl, sarı olmuştu evde kendim yaparım diye boyadım, kapkara oldu. Sonra soluğu kuaförde aldım o da bakır tonu bi renge dönüştürdü ama önce siyah boyayı akıttı. Sonra üstüne ben bi de gittim bikaç dip boyadan sonra ışıltı attırdım. Yani saçım bayağı işlem gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…