- 29 Mart 2009
- 4.239
- 794
- 163
- Konu Sahibi hotcouture
arkadaslar sacımın kesimi igrenc oldu
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende 3 sene önce saçımı kestirmiştim aynen böyle oldu bende nefret ettim saçımdan aynı senin gibi. düz fön çekiyodum dümdüz olunca pek belli olmuyo üstteki katlar sana da ancak bunu önerebilirim
3 sene oldu daha yeni toparlandı benim saçlarım..ince telli oldukları için sanırım..seninki daha kısa sürede düzelir.
bide jiletle mi yoksa makasla mı kesti?
okdr kötu deıl benım sacımı kuaforler ust uste 2 yıl yakdı..hemde uzatmısdım emeklerım bosa gttı ben sacımı zaten kendım kesıp boyuyorum bıda asla guvenmem...
sımdı yapman gereken sacını uzayana dek joleyle ıslak kullanman yatıstırman baglaman..yada haftada 1 kere fon cektır ve zeytın yagı maskesı yap bakımsız duruyor hemde yatışır..
canım aksine okadar cok bakım yapıorm ki.. ama gostermıyor cnku model gostermıyor sacımı boyamayı dusunuorm ama gostermıcek boyayamıcam oyuzden fon çekılnce yaglanıo ertesi gune kendm cekıorm bugn ılk defa kabarmadan yaptm duz fon fırcasıyla yaptm kabarmadı tepelerı ama altları dumduz ya hacımsz duruyor:1shok:
üsüldüm ya, aslan başı yapmış sanki(80 lerde bu modele böyle deniomuş) kırpmış resmen, bunlara da kuaförlük yetkisi verenin...klava:
canım jöle, fön, düzleştirici bunlar saçı hem kurutur hem yıpratır. hiç bandana takmayı denedin mi? bant ya da bandanayla daha düzgün durabilirler, ya da tepeden at kuyruğu yap, o kısa katları tokayla tutturabilirsin böylece.
boyadan da uzak dur, feci yıpratır.
Aslan başı veya aslan yelesi....Ben çocukken olurdu:roflol::roflol::roflol::roflol:üsüldüm ya, aslan başı yapmış sanki(80 lerde bu modele böyle deniomuş) kırpmış resmen, bunlara da kuaförlük yetkisi verenin...klava:
canım jöle, fön, düzleştirici bunlar saçı hem kurutur hem yıpratır. hiç bandana takmayı denedin mi? bant ya da bandanayla daha düzgün durabilirler, ya da tepeden at kuyruğu yap, o kısa katları tokayla tutturabilirsin böylece.
boyadan da uzak dur, feci yıpratır.