Saç Kesim Şekilleri Saçımın modelden daha cok kabardı yardım!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Bysra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
52
0
36
İçel Mersin
Arkadaslar ben 7 ay once sacımı kestırdım. Kat kat yaptım. Daha oncelerdede kat kat yapardım 3-4 tane katım var. En alt kat kabarmıyor. Ama usttekı katlar cok kabarıyor cok elektirikleniyor. Hep duzlestırmek zorunda kalıyrm. Boylece daha da kısalıyor. Kırılıyor.. Kabarmayı nasıl engelleyebılırım ? Sacım sırtımda en uzun kat. En kısa kat cenemı 3-4 parmak gecmıs durumda.
Sizce ne yapmalıyım?
Birde saçıma su dalgası attırmayı dusunuyorum. Kuafor kabarmayı ve elektrklenmeyı alır. KırıkLarı kapatır dedı. Dogru mu ? Yaptırıpta memnun kalan var mı ? :40:

canim sen sampuaninida degistirmeyi dene.krem falan da kullaniyorsan,onlarida degistir.. bi boyle dene... saclarinin ucuna sac yagsi kullan. ben gliss kur´dan -schwarzkopf kullaniyorum, ve cok memnunum... bence cok katkat kestirtmissin.. cok ara var en kisa ile en uzunun bence.. benim dusuncem bu..

canim sen sampuaninida degistirmeyi dene.krem falan da kullaniyorsan,onlarida degistir.. bi boyle dene... saclarinin ucuna sac yagsi kullan. ben gliss kur´dan -schwarzkopf kullaniyorum, ve cok memnunum... bence cok katkat kestirtmissin.. cok ara var en kisa ile en uzunun bence.. benim dusuncem bu..

Acaba hangı sampuan ve Kremı tercıh etmelıyım? Panten kullanıyorum. 7-8 yıl oluyor. Ergenlıge gırdıgımden berı cok kabarır oldu saclarım.

Acaba hangı sampuan ve Kremı tercıh etmelıyım? Panten kullanıyorum. 7-8 yıl oluyor. Ergenlıge gırdıgımden berı cok kabarır oldu saclarım.

be cnm, cookk uuzuuuuun bi zaman olmus.. ayni sampuani kullanmak iii degil.... ben loreal kullaniyorum, sacim boyali oldugu icin kirmizi.. schwarzkopf gliss kur, kutusu beyaz... ben hep ara veririm sampuanlar arasinda... yani 2/3 ayda degistiririm... bak farkli sampuan dene,, mutlaka bir ay icinde degisir sacinin kalitesi..ve o sampuanlarin kremleride oluyooyag bakimida.. ben mesela yikanmasiz sprej sac acici kullaniyorum, super.. ben cok memnunum

Arkadaslar ben 7 ay once sacımı kestırdım. Kat kat yaptım. Daha oncelerdede kat kat yapardım 3-4 tane katım var. En alt kat kabarmıyor. Ama usttekı katlar cok kabarıyor cok elektirikleniyor. Hep duzlestırmek zorunda kalıyrm. Boylece daha da kısalıyor. Kırılıyor.. Kabarmayı nasıl engelleyebılırım ? Sacım sırtımda en uzun kat. En kısa kat cenemı 3-4 parmak gecmıs durumda.
Sizce ne yapmalıyım?
Birde saçıma su dalgası attırmayı dusunuyorum. Kuafor kabarmayı ve elektrklenmeyı alır. KırıkLarı kapatır dedı. Dogru mu ? Yaptırıpta memnun kalan var mı ? :40:

bence arkadan o kadar kat varsa dalga isteme..kıvaıcık olupta elektiriklenen havalanan saçlar olmazmı hiç..dizilerde bile uçuşuyo kiminki kötü görünüyo..saçta kat güzel görünüyo da aslında kullanışlı değil..sadece önden kat verdirseymişin keşke..dalga yakışıyosa yap sonuçta yakışmaz bide kötü olur zamanla daha sıkıntı yaşama..

hayatım su dalgası yapımı esnasında yıpratır saçı tavsiye etmem açıkçası,aynı sorunu ablam da yaşıyor elseve geçti kremini ve şampuanını kullanıyor,bir de loreal köpük ya da elidor kremleri var yatıştırmak için onları kullanıyor çok memnun

canım yağlandırmayan saç spreyleri var sıkıyorsun elektriklenmeyi ve kabarmayı önlüyor bende var fiyatı da 6-7 tl arası bi şey... su dalgası kırıklarını gizler doğru ama elektriklenme ve kabarma bunları engellemez. bunların olmaması için saç spreyi almalısın bir sürü markanın var her yerden bulabilirsin ben şuan gliss kullanıyorum mesela

aynı dertten muzdariptim.küt kestirdim kurtuldum bu durumdan.senelerce katlı kestirdiğime yanarım ya

canım yağlandırmayan saç spreyleri var sıkıyorsun elektriklenmeyi ve kabarmayı önlüyor bende var fiyatı da 6-7 tl arası bi şey... su dalgası kırıklarını gizler doğru ama elektriklenme ve kabarma bunları engellemez. bunların olmaması için saç spreyi almalısın bir sürü markanın var her yerden bulabilirsin ben şuan gliss kullanıyorum mesela

Su dalgası sacı yakar mı ?
Bi de Gliss'in o kremı hangı Renk ?