canim sen sampuaninida degistirmeyi dene.krem falan da kullaniyorsan,onlarida degistir.. bi boyle dene... saclarinin ucuna sac yagsi kullan. ben gliss kur´dan -schwarzkopf kullaniyorum, ve cok memnunum... bence cok katkat kestirtmissin.. cok ara var en kisa ile en uzunun bence.. benim dusuncem bu..
Acaba hangı sampuan ve Kremı tercıh etmelıyım? Panten kullanıyorum. 7-8 yıl oluyor. Ergenlıge gırdıgımden berı cok kabarır oldu saclarım.
Arkadaslar ben 7 ay once sacımı kestırdım. Kat kat yaptım. Daha oncelerdede kat kat yapardım 3-4 tane katım var. En alt kat kabarmıyor. Ama usttekı katlar cok kabarıyor cok elektirikleniyor. Hep duzlestırmek zorunda kalıyrm. Boylece daha da kısalıyor. Kırılıyor.. Kabarmayı nasıl engelleyebılırım ? Sacım sırtımda en uzun kat. En kısa kat cenemı 3-4 parmak gecmıs durumda.
Sizce ne yapmalıyım?
Birde saçıma su dalgası attırmayı dusunuyorum. Kuafor kabarmayı ve elektrklenmeyı alır. KırıkLarı kapatır dedı. Dogru mu ? Yaptırıpta memnun kalan var mı ?
canım yağlandırmayan saç spreyleri var sıkıyorsun elektriklenmeyi ve kabarmayı önlüyor bende var fiyatı da 6-7 tl arası bi şey... su dalgası kırıklarını gizler doğru ama elektriklenme ve kabarma bunları engellemez. bunların olmaması için saç spreyi almalısın bir sürü markanın var her yerden bulabilirsin ben şuan gliss kullanıyorum mesela
Acaba hangı sampuan ve Kremı tercıh etmelıyım? Panten kullanıyorum. 7-8 yıl oluyor. Ergenlıge gırdıgımden berı cok kabarır oldu saclarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?