Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımla ilgili :( bakar mısınız?

Kuaförümü aradım şimdi :) Ücret almadan yapacağını söyledi. Sizce düzelir mi saçım?

Ombre kapanır, düzelir, zamanla cila akıyor ama gidip tekrar attırırsın. Zaten oriyel gibi zararlı birşey değil. Bende röfle yaptırmıştım, çok açık renk oldu yaşlı saçı gibi oldu, tamamına cila attı karemel rengi gibi, daha tatlı bir renk oldu.

Ombre kapanır, düzelir, zamanla cila akıyor ama gidip tekrar attırırsın. Zaten oriyel gibi zararlı birşey değil. Bende röfle yaptırmıştım, çok açık renk oldu yaşlı saçı gibi oldu, tamamına cila attı karemel rengi gibi, daha tatlı bir renk oldu.

Akınca peki ombre çıkar mı ortaya yine

denizden kaçarken yılana sarılmış olursun yapma sakın sacının tamamını açık kahve tonlarına boya uçları akar aradaki renk geçisi sağlanır

Sakın hint kınası kullanma !! Berbat bişey. Ondan kurtulmanın tek yolu saçlarını kestirmek. Ombreyi ben de çok seviyorum ama henüz hakkıyla yapabilen bi kuaför ne gördüm ne de duydum.. Çok iyi araştırılması gereken bi durum. Fotoğraf atabilme imkanın var mı ? Bir de ne kadara yaptırdın sorması ayıp ?

Canım 120 ye yaptırdım.

image.webp

Biraz daha doğal olabilirmiş. Üstelik zemin renginde buna çok müsait. Ama toparlanmayacak gibi de değil yani işini bilen bi kuaför bu işi çözer :KK51::KK51:
Aynı kadına gidecem canım. Sence ne yapılabilir? Ya daha beter olmasını istemiyorum. Cila atacak ama.

Sıkma canını bence o kadar kötü olmamış. Cila arttırırsan daha güzel olur.

Canm bence hoş olmuş yüzünü göremesekte tenine yakıştığını düşünüyorum. Ama sanki hatalar var bazı yerlerde :KK64: ayrıca ilkin açık gelebiliyo göz alışınca sorun olmuyo. Bende bikaç ay önce yaptırdım saçlarım mahvoldu oriel yüzünden :KK43: kopuyo yani o derece ama zaten öncesinde de ombre vardı üstüne tekrar yaptırınca hepten yıprandı ama ben bunu bile bile yaptırdım o yüzden çok sorun etmiyorum :))

Ay sakin hint kinasi yapma sakinnn normal bi kahveye boya zaten uclarin yine acik olcak ombre gbi durucaktir

Back
X