saçını kestir kilo al dedi

gallina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
421
311
73
Merhabalar güzellikler,
Benim Canımı sıkan bir derdim var . Sevgilimin annesi ve kız kardeşiyle tanıştım. Bir kaç kez ev oturmasına gittik. Benim uzun belime kadar açık kahve saçlarım var herkes çok beğenir ama kayınvalide adayım :KK55:beğenmeyi bırakın saçlarını kestirsen iyi olur dedi :( bende bişey demedim sonra bide gelin dediğin az kilolu olur biraz kilo al dedi ben 170 boyunda 55 kiloyum. Zayıf sayılmam hani herkeste kilo boy oranı bi başka durur ya.. daha önce hiç böyle bi tepki almadım.. bi kez iltifatta etmedi bana Kısa saçlı kilolu kızları mı beğeniyor anlamadım :KK57:ama kırıldım nasıl cevap vermem gerektiğini de bilmiyorum.. ne demeliyim?:işsiz::işsiz:

Ben böyle beğeniyorum deyin geçin kısa kesin bir daha böyle bir şey söylerse. Muhatap bile olmayın ötesinde. Sizi bozmak için bahane aramış. Yoksa kim saçını kestir der... Tamam büyükler kilolu sevebiliyor vs ama saç meselesini ilk defa duydum.
Onun haddi değil, bun hissettir ona. Gözüne gireyim vs. diye hiç uğraşma

Acaba kendi saçları uzamıyor mu :lülülü:Bazen kv lerin kendilerini gelinle karşılaştırdığını düşünüyorum.

Benm de saçlarım belime kadardı.Düğünden bir zaman sonra kv paranız Yok galiba kestiremiyorsunuz demişti.:ukala:

Ne diyorsa tersini yap. Tombul olsan kilo ver biraz kendine bak, kisa sacli olsan ne o oyle erkek gibisin saclarini uzat derdi. Agzinla kus degil fil tutsan yaranamazsin.:KK45:
Hahaha aynen bende anladım gelin kaynana olayını .. yaranılmıyormuş cidden:KK50:

Başkalarının söylediğini ( sevdiğiniz kişiyse ciddiye almış gibi yapın ama sallamayın sevmediğiniz kişiyse umurunuzda olmadığını belirtin, kısacası politik davranın) kafanıza takmayın.
İşler ciddiye binmeden ortaya resmiyet çıkmadan ailelerle gereksiz samimiyete girmeyin.
Oğlan anacı olmasın gerisi aşılır :))

Merhabalar güzellikler,
Benim Canımı sıkan bir derdim var . Sevgilimin annesi ve kız kardeşiyle tanıştım. Bir kaç kez ev oturmasına gittik. Benim uzun belime kadar açık kahve saçlarım var herkes çok beğenir ama kayınvalide adayım :KK55:beğenmeyi bırakın saçlarını kestirsen iyi olur dedi :KK43: bende bişey demedim sonra bide gelin dediğin az kilolu olur biraz kilo al dedi ben 170 boyunda 55 kiloyum. Zayıf sayılmam hani herkeste kilo boy oranı bi başka durur ya.. daha önce hiç böyle bi tepki almadım.. bi kez iltifatta etmedi bana Kısa saçlı kilolu kızları mı beğeniyor anlamadım :KK57:ama kırıldım nasıl cevap vermem gerektiğini de bilmiyorum.. ne demeliyim?:işsiz::işsiz:
biyik da birakip amcaniz olayim mi deseydin... ona ne ya... sevgilim boyle begeniyor de. hatta ben boyle seviyorum de. ya bir d Allah askina ne bu kv sevgisi daha soz yok nisan yok nediye oturmaya gidiyorsun samimi oluyorsun. 5 senelik evliyim daha kv ile misafirlige gitmeyi birak kv y misafir geldiginde onun evine bile gitmedim

Merhabalar güzellikler,
Benim Canımı sıkan bir derdim var . Sevgilimin annesi ve kız kardeşiyle tanıştım. Bir kaç kez ev oturmasına gittik. Benim uzun belime kadar açık kahve saçlarım var herkes çok beğenir ama kayınvalide adayım :KK55:beğenmeyi bırakın saçlarını kestirsen iyi olur dedi :KK43: bende bişey demedim sonra bide gelin dediğin az kilolu olur biraz kilo al dedi ben 170 boyunda 55 kiloyum. Zayıf sayılmam hani herkeste kilo boy oranı bi başka durur ya.. daha önce hiç böyle bi tepki almadım.. bi kez iltifatta etmedi bana Kısa saçlı kilolu kızları mı beğeniyor anlamadım :KK57:ama kırıldım nasıl cevap vermem gerektiğini de bilmiyorum.. ne demeliyim?:işsiz::işsiz:
Kilo konusunu bilemem ama bele kadar sac genelde itici ve varoş görünür. Ama önemli olan onun düşüncesi değil senin kendini nazil beğendiğin. O yüzden salla gitsin. Takma kafana.

Back
X