Saç Rengi ve Saç Boyama saçını sarıya boyayanlar :(

withoutname

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
226
118
133
Merhabalar,
Benim koyu kahve rengi saçlarım var ve bu yaz sarıya boyatmayı düşünüyorum. Platin sarı gibi değil ama yine de sarının açık bir tonu, şu linkteki gibi...
Kendi saç rengim koyu olunca aklıma takıldı, alttan siyah saçlar çıkınca kötü durur. Ne kadar zamanda bir boyatmak gerekir? Kaşlar da aynı şekilde? Benim gibi koyu renkli saçı olup, açığa boyatanlardan yardım bekliyorum.
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3 gün önce boyattım saçlarımı
benim saçımda koyu renkti açık karamele boyatıp üzerine sarı balyajlar attırdım gayette hoş oldu.
haliyle kaşlarımı da boyattım açık kahve rengine uyumlu ve güzel oldu.
tahmini 3 hafta da 1 dip boya gerekecek

Sirf dipboya belasindan biktigim icin yine koyu renge donmustum ben. Egrr kuafore gitmeye usenmeyen bakimi seven biriyseniz sorun olmaz sizin icin. Ama benim gibi tembellere gore degil sari sac bakimi ;)

Küllü sarıyla Fildişi arası bi renk duruyo foto.
Herkesin saç uzaması farklıdır.
Benim saçlarım yaklaşık 2,5 -3 cm uzuyo ayda 10günde 1dip yapıorum.
Sarı saç hastalık alışınca başka renkle insan kendini başkası olarak görüyo.
1ay önce çikolata kahveye döndüm akmasını bekliorum sarıya geri dönmek için.

Kaşlara gelince sarı saça kesinlikle siyah kaş olmaz .
Rengini kırıcaksın kaşlarının çok açık kahve tonlarında sarıya dönük olucak.

beyaz tenliyim, bronzlaşmıyorum zaten, kızarıyorum tatilde :)
ben de daha önce boyamadım hiç, 24 yaşındayım. ilk defa düşünüyorum bakalım, umarım güzel olur. kaşlarımı da açıcam mecbur. teşekkürler :)

Merhabalar,
Benim koyu kahve rengi saçlarım var ve bu yaz sarıya boyatmayı düşünüyorum. Platin sarı gibi değil ama yine de sarının açık bir tonu, şu linkteki gibi https://instagram.com/p/25_r2iNLsp/
Kendi saç rengim koyu olunca aklıma takıldı, alttan siyah saçlar çıkınca kötü durur. Ne kadar zamanda bir boyatmak gerekir? Kaşlar da aynı şekilde? Benim gibi koyu renkli saçı olup, açığa boyatanlardan yardım bekliyorum.
Teşekkür ederim.

Ben normaldede sariyim ama tabikide platin kadar degil .
Boyali halim platin sari sac surekli bakim ister yani sari istysnz surekli cabalamk gerekir ayrica koyu renkten bi anda istediginiz o.rengi yapamazsiniz ben sacimin renginin oturmasi icin baya ugrasmistim.
Kaslara gelince kas cabuk uzayan bi hucre oldgu icin nekdr acarsan ac 10 gunde gene eski halini aliyor benm oyle sahsen :)
Ve sari surekli makyaj istr makyajsiz ruh gibi olursun.
Surekli dip boya derdi vardir en az 15 gun de
Bunlari yapablrsn boyatablrsn

resimdeki kim tanımıyorum ama boyata boyata alnı açılmış resmen saç kalmamış..
eğer saçın çok koyu ise sürekli boyatmak zorunda kalacaksın.. buda saçını çok yıpratacak..
az önce aşka bir konuyada yazdım nedir bu sarı saç hevesi anlamıyorum..
doğallıktan daha güzel bir şey varmı?

eğer saçın çok koyu ise sürekli boyatmak zorunda kalacaksın.. buda saçını çok yıpratacak..

bakımı zor olacak, o yüzden ben de biraz kararsız kaldım. sarı saç hevesi yok özellikle, kızılı da denemek istiyorum daha sonra.
ortaokula giden kızların saç boyattığı bir devirde 24 yaşıma kadar dokunmamış olmam bence doğallığı sevdiğimi gösteriyor. farklı bir şeyler denemek istiyorum, belki daha güzel olmaz ama bir değişiklik olur en azından.

Var :KK53:

Bende surekli boyatirim, kaslarimin renginide actirdim biraz.. buday tenliyim ve hos duruyo koyu renkler yakismiyo bana.. her ay yaptirman lagzim..

Gösterdğin fotoğrafın dip rengi Koleston Perfect 8.11+Turuncu azaltıcı

uç rengi wella blondor tüp ile açılmış platin ve en son saça komple cila geçilmiş.

Saç renginin koyuluğuna ve uzama hızına bağlı olarak maksimum 3 haftada bir boyatman lazım.

Merhabalar,
Benim koyu kahve rengi saçlarım var ve bu yaz sarıya boyatmayı düşünüyorum. Platin sarı gibi değil ama yine de sarının açık bir tonu, şu linkteki gibi https://instagram.com/p/25_r2iNLsp/
Teşekkür ederim.
Omre tavsiye ederim. Dip sorunu yaşamamak için. Ve çok moda

Gösterdğin fotoğrafın dip rengi Koleston Perfect 8.11+Turuncu azaltıcı

uç rengi wella blondor tüp ile açılmış platin ve en son saça komple cila geçilmiş.

Saç renginin koyuluğuna ve uzama hızına bağlı olarak maksimum 3 haftada bir boyatman lazım.
bu turuncu azaltıcı nası birşey kuzum
boyaya mı katılıyor

BEN BEN BEN:) Yillardir hep mavi siyah sac kullandim baya bi beyaz tenliyim ama kaslarim siyah resmen baya siyah
sariyi hep cok istemisimdir ama kaslarim cabuk uzadigi icin kirdirsam bile hemen cikiyo soyah siyah diye bi turlu sari olamamistim 2 gun once esimin gaziyla (cok istiyodu sariyi) gittim actirdim hem sacimdaki siyah boya alkmisti hic yipranmadi sonrada aralara sari attirdim cok olumlu tepkiler aldim hosumada gitti diger gidisimde iyice doncem sariya

Back
X