Saçlarını siyaha boyayanlara bi sorum olcaktı siyah hemen akar mı beyaz tenliyim saçlarımı siyaha boyamak istiyorum ama kararsız kaldm kaşlarım siyah değil kendi saç rengimde kumral gibi ama şuan boya var. koyu kumrala mı boyasam yoksa kestane gibi bi renge mi fikirlerinize ihtiyacım var kızlaar :)
Teşekkürler canım saçımı en son boyattım bi alt rengimden dolayı aktıkça saçım 4 renk oldu kahvede yapsam başka renkte yapsam kurtulmam zor o yüzden siyah son çare :) ben bi de sürekli sıkılan birisi değilim :) o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum boyama konusunda :)
bence ilk olarak koyu kahveye boyayın. baktınız rengi çok beğendiniz, o koyuluğa gözünüz alıştı, içinizde de siyaha boyama isteği hala varsa, sonra siyaha boyayın derim. bir anda siyaha boyamak çok radikal bir değişiklik. kömür karası olacak saçlarınız (hatta saç deriniz). beğenmeyebilirsiniz de o koyuluğu. sonra siyahtan dönmek zor.
biliyorum canım çok fazla boyamam meraklısı da değilimdir aslında ben :) doğru söylüyosun ayrıca bende öyle düşünmüştüm ama birden karar almayı çok seviyorumm nedense fazla cesaret var sanırım :)
Ya aslında benim düğünde var ya şimdi bi yakınım bana sende çok güzel durur dedi o zamandan bu zamana aklımda :) Siyah da siyah.. vazgeçmek için başka bi sebebim olması lazım ki vazgeçeyiim :) ama olmuyor