Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlar için bakım acil!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

stereotyped

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
643
122
123
Merhaba arkadaşlar, saçlarımın uçlarını düzenli kestirmeme rağmen, saçlarım çok dayanıksız hemen kırılıyor ve fazla kuru. Bakım gerekli biliyorum lakin her ay gidip kuaföre para vermek istemiyorum.
Burda cilt için önerilerinizi okuyup kiehls markasının ürünlerini almaya başladım, acaba bu ürünler saçlar içinde iyi midir? kullanan var mı? başka ürünlerde yapılan yorumları okuduğumda her marka herkeste farklı etki göstermiş, kimisi iyi diyor kimisi kötü, kiehls markasını merak ettim eğer saç için iyi geldiğini de önerirseniz, denemeyi düşünüyorum..

Son düzenleme:
aynı sorun bende de vardı.aylarca yok badem yağı susam yağı falan hiçbirinden bi etki görmedim.hatta saç yapısından da bağlatılı olabilir bende dökülme yaptı.sonra bi serum keşfettim mükemmell.. morfose keratin serum kullanıyorum hem yumuşacık yapıyor hemde onarıyor. haftada 2-3 gün de ısırgan bakımı yapıyorum ben. ısırgan otu 1-2 lira bişi zaten maliyetli de değil ikisi birlikte 1 ayda saçlarımı inanılmaz düzeltti diyebilirim.

bakıcam ikisine de, teşekkür ederim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…