Arkadaşlar umarım bir bilen cevap verir.Saçlarımı iki seferdir artık koyu kumrala kendim boyuyorum asla kuaföre gitmeyi düşünmüyorum.Yalnız saçlarımın yan tarafında bir tutam beyaz saçlar var.Ben boyadığım zaman istiyorum ki oralarda koyu bi renk olsun yalnız kızılımsı hatta bazı beyazlar bile boyanmıyor.
Saç boyam kaliteli 50 ml.İçine 75 ml oksidan 20 volume %6 lık.Bu beyazların kapanması için napmam lazım oksidanla ilgisi var mı?
Arkadaşlar umarım bir bilen cevap verir.Saçlarımı iki seferdir artık koyu kumrala kendim boyuyorum asla kuaföre gitmeyi düşünmüyorum.Yalnız saçlarımın yan tarafında bir tutam beyaz saçlar var.Ben boyadığım zaman istiyorum ki oralarda koyu bi renk olsun yalnız kızılımsı hatta bazı beyazlar bile boyanmıyor.
Saç boyam kaliteli 50 ml.İçine 75 ml oksidan 20 volume %6 lık.Bu beyazların kapanması için napmam lazım oksidanla ilgisi var mı?
canim benim bildigim beyaz kapatmada senin kullandigin oksidan kullanilir. beyaz kapatmaya ozel boya serileri var profesyonel boyalarda hangi marka boya kullandigini bilmiyorum ama yuzde yuz beyaz kapama garantisi veren igora gibi boyalardan deneyebilrsin. ve oncelikle boyamaya beyaz kisimdan basla beyaz kisimlari boya 15 dk beklettikten sonra diger kisimlari da boya ve toplamda 35-40 dk beklet.
canım çok sağol 1.boyam kyna herbalda bitkiseldi güzeldi ama majirel denemek istedim bu sefer.İgorayı araştıracağım.birde kuaföre bir ton koyusu olsun diyince istediğim gibi yapıyordu peki ben koyu kumral 6.numara boya alıyorum bunun 1 ton koyusu için napmam lazım.Çikolata kahve istemiyorum koyu kumralın bir ton koyusu doğal saç rengi için.
canım çok sağol 1.boyam kyna herbalda bitkiseldi güzeldi ama majirel denemek istedim bu sefer.İgorayı araştıracağım.birde kuaföre bir ton koyusu olsun diyince istediğim gibi yapıyordu peki ben koyu kumral 6.numara boya alıyorum bunun 1 ton koyusu için napmam lazım.Çikolata kahve istemiyorum koyu kumralın bir ton koyusu doğal saç rengi için.
canim bitkisel boyalarin kapaticiligi daha az diye biliyorum. majirel de kullandigin ton 6 miydi? mesela -1 kullulugu ifade eder, 6-1 ile boyarsan koyu kullu kumraldir 6ya gore daha koyu olan dogal tondur. ancak igora da koyu kullu kumral 6-2. cikolata kahve istemiyorum demenden kizllik, dorelik istemedigni dusunerek koyu kullu kumrali onerebilirim.
çok sağol canım Allah razı olsun evet 6 ydı.Saçlarıma tekrar boya yapacağım zaman deniycem .küllü kumral güzel bi renk mi ben o rengi açık diye hatırlıyorum.Birde diyorlarya yaşlı gösterir diye.
çok sağol canım Allah razı olsun evet 6 ydı.Saçlarıma tekrar boya yapacağım zaman deniycem .küllü kumral güzel bi renk mi ben o rengi açık diye hatırlıyorum.Birde diyorlarya yaşlı gösterir diye.
http://bakimliolmak.com/dosyalar/images/igora.jpg canim bu resimden bak mesela, 6-1 veya 6-2 olur sana yuzde 20 lik oksidanla tabi. ten rengin goz rengin nasil canim ben kullu kumrala boyuyorum yasli gostermiyo canli gosteriyor, kullu sarilar acik kullu kumrallar yasli solgun gosteriyor beni.
göz rengim ela tenim kumral.Aslında koyu kumral güzel ama 5 numaraya boyadığımda daha canlı oluyor fakat siyah olma riskinden boyamıyorum.bir dahaki sefere küllüyü deneyeceğim verdiğin linkten.Sağol
göz rengim ela tenim kumral.Aslında koyu kumral güzel ama 5 numaraya boyadığımda daha canlı oluyor fakat siyah olma riskinden boyamıyorum.bir dahaki sefere küllüyü deneyeceğim verdiğin linkten.Sağol
%9 oksidan kullanmalısın ve 1'e 1 karışım yap renk oturmuştur zaten.
koyu kumral saçı koyultmak için kahve ile karıştırabilirsin. mesela kolestonun kışkırtıcı kahvesini kullanabilirsin.
marka olarak schwarskoph'un tüp boyasını kullan. harika tutuyor.
9 luk oksidan saçı yıpratmaz mı.ben açar diye düşünüyordum.karışımı deneyceğim.peki kışkırtıcı kahve dışında başka hangilerini önerirsin aynı oranda mı karıştıracağız.