- Konu Sahibi duygussduyguss
saçlarım platin sarısı ama çok yıprandı sanırım fönsüz gezemiyorum önerebileceğiniz bir serum yada bakım varmı
kafamçokkarıştı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarım platin sarısı ama çok yıprandı sanırım fönsüz gezemiyorum önerebileceğiniz bir serum yada bakım varmıkafamçokkarıştı
1 tatlı kaşığı badem yağı,evigen ampul,bemiks ampul,bepanthen ampul ve bir yumurta sarısı. saçıma sürüp boneyle yatıyorum. sabah yıkıyorum. bunu 15 de 1 yapıyorum. ayrıca entelede kullanıyorum. banyodan sonra gliss parlaklık veren kürü sürüyorum. bakım ve renk koruma yapıyor.yine glissin onarıcı bakım sıvı saç kremini de kullanıyorum. ayrıca ek olarak loreal elseve in boyalı ve röfleli saçlar için olan anında bakım yapan ,color vive, ürününü kullanıyorum. glissin parlaklık veren kürünü devamlı kullanırım. çok memnunum. ve bunlar durulanmayan ürünler....
saçlarım platin sarısı ama çok yıprandı sanırım fönsüz gezemiyorum önerebileceğiniz bir serum yada bakım varmıkafamçokkarıştı