Saç Uzatma Yöntemleri saçları uzamayanlar buraya

gamerdo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
56
1
86
Elazığ
saçım sürekli röfle yaptırdığım için hiç uzamıo. denenmiş saçı uzatan doğal yöntemler bilen varmı...

ya bin tane baslik acan var ordan okuyup ögrensene basligini cok yanlis yazmissin birde SACLARI UZAMAYANLAR BURAYA insan senin bilgi verecegini zanneder ya eger sen birsey ögreneceksen saclarim uzamiyor yardim diye baslik acarsin basliklari gez kafana uyani uygularsin bu kadar rahata gelmeyin

turplu su
isirgan
maya
biotin
sarimsak
yilan yagi
badem yagi
hint yagi
sinemaki bemix badem yagi
cam terebentin
soya yagi
bin tane formüller var oku o konulari ve uygula insallah ise yarar bende yaradi

Son düzenleme:
ya bin tane baslik acan var ordan okuyup ögrensene basligini cok yanlis yazmissin birde SACLARI UZAMAYANLAR BURAYA insan senin bilgi verecegini zanneder ya eger sen birsey ögreneceksen saclarim uzamiyor yardim diye baslik acarsin basliklari gez kafana uyani uygularsin bu kadar rahata gelmeyin

turplu su
isirgan
maya
biotin
sarimsak
yilan yagi
badem yagi
hint yagi
sinemaki bemix badem yagi
cam terebentin
soya yagi
bin tane formüller var oku o konulari ve uygula insallah ise yarar bende yaradi

sanane arkadşım başlığımdan ben böle yazmak istedim bunun rahatlıkla ne alaksı var. ayrıca formüllere bakmadığımı ne biliosun... beğenmiosanda ne die başlığın altına saçma sapan yorumlar yapıosun...

Son düzenleme:
canım röfle saçı çok berbar yapıyo.düz bi renk yapıp yıpranan yerlerini kestirip açtığım başlıktaki maskeleri yaparsan çooook işe yarayacağını düşüüyorum.ama röfle çok yoruyo saçı berbat yapıo...:enbuyukkk:

canım röfle saçı çok berbar yapıyo.düz bi renk yapıp yıpranan yerlerini kestirip açtığım başlıktaki maskeleri yaparsan çooook işe yarayacağını düşüüyorum.ama röfle çok yoruyo saçı berbat yapıo...:enbuyukkk:

ewt cnm hemde çok berbat yapıo ama sarıdanda vazgeçemiorum saol cnm, senin formüllerini gördüm en kısa zamanda başlıcam. şu bemix olan tarif umarım işe yarar. teşekkür ederim cnm

Back
X