Saç Kesim Şekilleri Saçlarım aşırı yağlanıyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Arkadaşlar,

Saçınızda ister yağlanma , ister kuruma, ister elektriklenme isterse dökülme her türlü soruna, ince telliliğe, kepeğe....herşeye ısırgan çayıyla yapacağınız tonik çok iyi geliyor ve saç uzatıyor, dökülmeyi anında kesiyor....Çok kolay ayrıca... Aktardan ısırgan otu alın büyükçe bir tutamı 500 ml kadar kaynamış suya atın ve yemyeşil suyu olana ve soğuyana kadar bekleyin ve süzdürün. Banyonuzu yaparken bu suyu da şişeyle yanınıza alın ve banyo sonunda ıslak saçınıza ve saç diplerinize bol bol yedirin hatta yüzünüze cildinize de gelsin,çünkü ısırgan cilde de çok güzel doğal toniktir. Yeşil olmasından korkmayın o halde friksiyon yapın ve ıslakken tarayın krem kullanmayacaksınız, kremli şampuan kullanmayacaksınız tıbbi kremsiz şampuanlardan birini kullanın ve bu ısırgan toniğini her banyo sonrası uygulayın. Daha ilk uygulamada dökülmenin kesildiğini ve saçınızın yağlanmasının gittiğini (en az 3 gün dayanıyor dipler) göreceksiniz.

Ben yine buradan kadınlar kulübünden SAÇ FIŞKIRIYOOOR gibi bir topic'ten almıştım tarifi kızın saçları ne halden ne hale gelmişti uzamıştı. Benim de öyle oldu inanın sarı ve balyajlı saçlarım var ısırgan suyu yeşildir örneğin dersiniz ve sarı saçı bozar dersiniz asla öyle birşey yapmıyor o kadar açıcı işleme rağmen saçlarım harika, parlak, dökülme kalmadı, yağlanma bende de çok fazlaydı saçlarım en az 3 gün dayanıyor...

Birisi yazmış her gün yıkıyorum diye, arkadaş her gün saç yıkanmaz sen yıkadıkça o saç kendi doğal yağını üretmeye çalışır akşamına yağlanırsın...

Bu toniği durulamayacaksınız ve hatta fısfıslı şişe bulursanız dışarıda elektriklenme, yağlanma yaşadığınızda sıkıp bir kat tarayacaksınız süper bir tonik dökülmeye, yağlanmaya herşeye birebir...Deneyin...
Canım bu güzel bilgilerin için çok teşekürrler ben yarın alıcam kaynatıcam yapıcam bi kere kaynatsak bolca sonra onu kullanaak olur defil mi? Çok vaktim yok çünkü maalesefff
Göcçc

Canım bu güzel bilgilerin için çok teşekürrler ben yarın alıcam kaynatıcam yapıcam bi kere kaynatsak bolca sonra onu kullanaak olur defil mi? Çok vaktim yok çünkü maalesefff
Göcçc

Ben de çok yoğun çalışıyorum, çok basit sonuçta ama önemli olan şu en az 500 ml olacak her yıkamanın sonrasında , yani öyle bir çay bardağı falan değil hele saçın uzunsa bol bol kullan heryerine gelsin... Kuruyken bile kullanılıyor.

Ben buzdolabına atıyorum şöyle 4-5 gün bozulmuyor, dışarda tutmayın tabiii. Yani dolapta 4-5 gün ömrü var....yani iki günde bir yıkasan iki şişe bulundur sonra tazele kardeşim...Kolay gelsin zor değil çok etkili....

Ben de çok yoğun çalışıyorum, çok basit sonuçta ama önemli olan şu en az 500 ml olacak her yıkamanın sonrasında , yani öyle bir çay bardağı falan değil hele saçın uzunsa bol bol kullan heryerine gelsin... Kuruyken bile kullanılıyor.

Ben buzdolabına atıyorum şöyle 4-5 gün bozulmuyor, dışarda tutmayın tabiii. Yani dolapta 4-5 gün ömrü var....yani iki günde bir yıkasan iki şişe bulundur sonra tazele kardeşim...Kolay gelsin zor değil çok etkili....

Deneyeceğim çok teşekkür ederim güzel yorumların için😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X