Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım boyamaktan yandı ve çok sert napabilirim help mee :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

heartbreaker54

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
85
35
88
Saçlarım boyamaktan yandı ve çok sert napabilirim bilgisi olan varmı

Saçlarım boyamaktan yandı ve çok sert napabilirim bilgisi olan varmı

Merhaba canım, geçmiş olsun. Saçların uzunsa öncelikle saçların uçlarını aldır derim. Ondan sonra argan yağı ile zeytin yağını karıştır saçlarında 1 saat beklet sonra yıkamanı tavsiye ederim. saç kreminide sadece uçlarında kullanmanı tavsiye ederim. Bunun üzerine saçlarını epey bir zaman boyamaman lazım. Belirli bir zaman sonra tekrar uçlarını kestirirsin, toparlar kendini. Boyalar mahvediyor.

Çok teşekkür ederim uzun dökülmesi falanda yok bide kıvırcık ama yıkadıgımda kremlemezsem saçım sem sert oluyo bıktım yani saçlarımıda kendim kesiyorum zaten kuaförlere güvenmiyorum pek kremle hallediyorum ama nereye kadar ://

Benimde saçlarım boyanmaktan cok fena yanmıştı,uzatmak istediğim içinde kestirmedim.Aktarcidan aldığım yılan yağını kullanıyorum bi süre,etkisini görmeyede başladım,uçları yumuşamaya başladı bile.hatta sadece yılan yağı değil,bir çok yağın karışımı ; badem yağı,hindistan cevizi yağı... Tavsiye ederim.

hadi ya teşekkür ederim yılan yagını duymuştum zaten sen hepsini karışıkmı kullanıyosun yoksa tek yılan yağımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…