Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım boyatacağım renk konusunda kararsızım

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba kızlar;
Yarın saçlarımı boyatıcam ve ne renk olması gerektiğine daha karar bile veremedim lütfen bana önerilerde bulunurmusunuuuzzz rica etsem şuan saçlarım kahverengi aslında kumralla bakır kahveyi karıştırdım öncesinde oda aka aka kahverengi oldu ama uçlarım tutmadı kızlar siyah kaldı bende sıkıldım artık hep saçlarım bu tonlarda oluyo biraz değişiklik istiyorum beyaz tenliyim göz rengim koyukahve ama tenim bayağı beyaz ne renkler gider bana kızlarrr fındık kabuğu sizce nasıl olur önerilerinizi bekliyorummmm :*

​bence ombre yaptır :)

zemine kahve tonları attırabilirsin o zaman büyüleyici kahveler ya da fındık kabuğu attırıp uçlarını sarıya dönük ombre yaptırabilirsin
karamel taban sarımsı gölgeler de çok hoş olur :)

Son düzenleme:
zemine kahve tonları attırabilirsin o zaman büyüleyici kahveler ya da fındık kabuğu attırıp uçlarını sarıya dönük ombre yaptırabilirsin
karamel taban sarımsı gölgeler de çok hoş olur :)

canım izledim videoyu saçları çok hoş yaa bayıldımmmmm :) evet önce bu renk tonları olduktan sonra uçları kesinlikle böyle olmalı çok değişik bir hava katmış gerçekten çok güzel önerin için çok teşekkür ederimmm ama suratımsa sırıtmaz demi bu renkler bayağı beyazım çünkü bazen hastamısın bile diyen oluyo ama kaş göz kara :)

​sanmam canım çünkü çok açık renkler değil aksine renk verir :)

kızlarrr bakın şuna yaaaaaaaaaaa uçlarım böyle kaldı yapamadı kuaför yaaaaaaaaaaaaa bide oldu diyooo nasıl çıktğımı bilemedim napayım ben bu saçı çok kötü duruyo yaaa suratımdaaa çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…