S Senem07 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 2 0 1 41 12 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Senem07 #1 Saçlarım son 6 ayda acayip bir şekilde dökülmeye başladı konu hakkında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşsın...
Saçlarım son 6 ayda acayip bir şekilde dökülmeye başladı konu hakkında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşsın...
I iskenderun31 hayat bir sahne..insanlar sahnedeler.. Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2014 1.460 603 108 12 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Senem07 #2 Senem07 .!.: Saçlarım son 6 ayda acayip bir şekilde dökülmeye başladı konu hakkında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşsın... Genişletmek için tıkla... şampuanın içine çamterebentin yağı ekle çalkala sık sık bununla saçlarını yıka..
Senem07 .!.: Saçlarım son 6 ayda acayip bir şekilde dökülmeye başladı konu hakkında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşsın... Genişletmek için tıkla... şampuanın içine çamterebentin yağı ekle çalkala sık sık bununla saçlarını yıka..
S Senem07 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 2 0 1 41 12 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Senem07 #3 Tamam deneyeceğim fakat bi yan etkisi falan olmaz demi. Elimizdekinden de olmayalım :) Şimdiden çok teşekkür ederim önerin için.
Tamam deneyeceğim fakat bi yan etkisi falan olmaz demi. Elimizdekinden de olmayalım :) Şimdiden çok teşekkür ederim önerin için.