teşekkür ederim kızlar..... hangi bölüme gitmem gerek peki
canım iki sebep var benim bildiğim topigini okuyunca aynı dert bendede var yardımcı oluyum dedim.birincisi kansızlık ikincisi adet düzensizliği ve polikistover ne yazık ki ikiside var bende adetlerin düzensiz mi birde siğara içiyormusun?
Yanliz degilsin biz variz ne kadar moralini bizama desemde yinede elden bisey gelmiyor ama miralini yuksek tutmaya calis inan bana cok uzulunce daha fazla dokuluyor. Benim bir yil ildu saclarim dokulmeye baslyali ilk aylar kadar yogun olmasada yinede cok dokuluyor ilk aylarimda yukledigin cok sac dokulen fotolar kadar sacim benimde dokuluyodu mahvoluyodu banyoya girmeye elimi sacima atmaya sacimi taramaya korkuyordum doktor doktor gezdim suam sacimda acilmalar olmasada azcik sacim var ama moralimi artik yuksek tutmaya calisiyorum sac yuzunden depresyano dahi girdim antidepresan kullaniyorum cok takmamaya calisiyorum hayat guzel herseyin caresi var diyorum daha kotu dertlerimiz olmasin. Bir an once dermatolaga git ama sac hastaliklariyla ilgilenen uzman biri olsun istanbulda yasiosan doktor onerebilirim? Yasadigin sey kadin tipi&erkek tipi sac dokulmesi olabilir genetik bir dokulme yasio olabilirsin yada telogen effluvium veya kronik telogen effluvium da olabilir ne kadardir yasiyorsun bu surumu ne kadar oldu saclarinda incelmeler var mi yada yeni cikan saclatin ince cikiyormu arkadasim? Bu arada inan bende susume cok duskunumdur belimdeydi saclarim saclarim fonsuz yapilmadan birgun bile cikmamisimdir disari bayramda yasadigin duyguyu bende yasiorum sacima ne fon cektirebiliyoum ne de salık birakabiliorum ama uzulme gecicek Allhin izniyle bugunlerimizcnmm bu ay evet düzensizim 3 seferdir erken oluyordum 13-15 arası oldum ama hep 15 inden sonra olurdum şimdi hala olmadım ve sinyal verd de yani geliyorum dieama hala tık yok geçen ay 13 ünde oldum...
birde diyet yaptım 2 ay ama diyeti bırakalı 3 ay oluyor... dukan diyetiydi ama zaten hep haycansal gıda alıyordum nereden etkilendi anlamadım kiii....
çok kötüyüm yha inanın... bugün saçımı düzleştirecektim korktum daha çok dökülür diye yapamadım bayram güne resmen dışarı çıkmıyorum yha utanıyorum herkes süslü ama ben saçıma dokunmaktan korkuyorum ve bakımsız gibi çıkmak istemiyorum... yakıştıramıyorum kendime buadar paspal olmayı.. utanıyorum resmen kendime güvenim bile gitti 1 haftadır içim acıyor resmen yha çünkü normalde saçımı falan taramam ama banyo dışında çok nadirdir saçımın dökülmesi fakat özellikle son haftalarda hergün saçım kendiliğinden dökülüyor elimi saçıma götürmekten korkuyorum...kalktığım yere dönüp baktığımda birkaç tel muhakkak oluyor ve hayatımda hiç bu kadar dökülmem olduğunu hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?