Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok seyrek..Bana iyi bir maske önerebilir misiniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
Ya ablalar benim saçım çok seyrek saysak 70 tane vardır . Ama çok kötü psikolojimi etkiliyo denize giremiyorum,kafamı çok eğemiyorum,yastığa koyamıyorum,herkes bana bakıyomuş gibi geliyo. :( 5-6 doktoa gittim cildiye beni kadın doğuma yönlendirdi oda kist var dedi hormon hapı başlarız 3 ay hasta olmazsan dedi hormon hapı işe yarar mı :( Diyabetliiyim insülin kullanıyorum daha yeni başladım çok olmadıgı için stres sıkıntı 1 parmak kalınlıgnda saçım kaldı önlerden çıkıyo ama ortası kel hormonlarda sorun yokmuş diğer başlıkları okudum maskeleri hiç bişi anlamadım lütfen bi maske biliyosanız yazarmsınz.Annem hep avutuyo beni ama gözle dışarda sanırım en güzel yıllarım boşa gidiyo,bu konu yüzünden asosyal olucam

not:yeterince sağlık problemim var annem çok üzüldüüğü için psikolojim bozuldu diyemiyorum 16 yaşındayım

Bu dökülmelerin en yoğun olduğu zaman ki halim mart ayı

Son düzenleme:
Cherry canım ben saçla ilgili bölümede yazdım çok çok kişi faydasını gördü çokta kolay birşey

1/2 tl suya bir avuç karanfil at 1-2 gün beklet, karanfilli su koyu bir renk alacak bu suyu haftada 3-4 kez saçına sür yıkamadan ister kurutma makinası ile kurut istersen bekle kendisi kurusun 3-4 hafta sonra sende alttan bir sürü saç geldiğini göreceksin.Benim teyzemin saçları çok seyrekmiş annemler ona yapmış bu kürü şimdi çok gür saçları
İnşallah sende faydasını görürsün

Evet işe yaramasa seni boşu boşuna umutlandırmam benim teyzemin de aynen böyleymiş hem ince telli hem seyrek

Ya ablalar benim saçım çok seyrek saysak 70 tane vardır . Ama çok kötü psikolojimi etkiliyo denize giremiyorum,kafamı çok eğemiyorum,yastığa koyamıyorum,herkes bana bakıyomuş gibi geliyo. :( 5-6 doktoa gittim cildiye beni kadın doğuma yönlendirdi oda kist var dedi hormon hapı başlarız 3 ay hasta olmazsan dedi hormon hapı işe yarar mı :( Diyabetliiyim insülin kullanıyorum daha yeni başladım çok olmadıgı için stres sıkıntı 1 parmak kalınlıgnda saçım kaldı önlerden çıkıyo ama ortası kel hormonlarda sorun yokmuş diğer başlıkları okudum maskeleri hiç bişi anlamadım lütfen bi maske biliyosanız yazarmsınz.Annem hep avutuyo beni ama gözle dışarda sanırım en güzel yıllarım boşa gidiyo,bu konu yüzünden asosyal olucam

not:yeterince sağlık problemim var annem çok üzüldüüğü için psikolojim bozuldu diyemiyorum

merhaba canım benim de problemim senle aynı yıllardır... inüsilin kullanan bir diyabetliyim tiroid yetmezliği de var üstüne .. saç kalmadı karanfili ben de denemeye başlıyım belki faydası olur

Cherry canım ben saçla ilgili bölümede yazdım çok çok kişi faydasını gördü çokta kolay birşey

1/2 tl suya bir avuç karanfil at 1-2 gün beklet, karanfilli su koyu bir renk alacak bu suyu haftada 3-4 kez saçına sür yıkamadan ister kurutma makinası ile kurut istersen bekle kendisi kurusun 3-4 hafta sonra sende alttan bir sürü saç geldiğini göreceksin.Benim teyzemin saçları çok seyrekmiş annemler ona yapmış bu kürü şimdi çok gür saçları

çok teşekkürler ben de deniycem umarım faydasını görürüz

canım mesajını okudum önlerden çıkıpta tepenin seyrek olması erkek tipi dökülme belirtisi yani dediğin kistle alakalı olabilir tüm hormonların normal mi çıktı kist dediğin ne kisti ayrıca polikistik over mi doktor ne dedi kistin pcos ise ve hormonların normalse hiç hormon hapına falan başlama olan düzeninde bozulur ben çok kullandım ondan olan adet düzenimide bozdu şimdi herhangi bir vitamin vs.eksikliğin yoksa forumda ampullü bitkisel yağlı karışım var ondan çok fayda gören var ayrıca sığır iliği formulü var sana tavsiyem tependeki boş alana bir diş sarmısağı ikiye böl tependeki seyrek yerlere kızartana kadar ovarak sür bir kaç ay sonra başka bir problemin yoksa saç çıkar bunu çok yapan var kuaförler bile diyor eskiden beri bilinen bir yöntemdir.

bak canım ben sana kendim de kullandığım saçı fena gürleştirdiği için bıraktığım bi ot söyleiycem.ENTELE.araştırısan çok dikkatli olun zehirli falan diyolar ama alıp da yüzüne gözüne bulaştırmassan bişey olmaz ben kaç şişe yaptım kullandım.bu otun 10 gr 20 tl biraz pahalı ama 10 gr la bi şişe yapılıyo ve aylarca kullanabilirsin.yapılışını internetten okuyabilirsin

Şimde benim kistim hasta olmadıgım içinn varmış.Düzene girmezse hormon tedavisi alıcam erkek tipi dökülme yok.2'sene önce gürdü saçlarım o yaz anem yoktu babaaannem beni çok üzdü ağlattı saçlarım tutam tutam döküldü.melp abla allah şifa versin bütün hastalara .Denizaslim abla konunu gördüm ama işe yarayıp yaramadığını okuyamadım baya rağbet görmüş çok teşekkür ederim.meralnm teşekkr ederm tavsiye için bi kaç defa denedik onu annemle haftasonu zeytinyağlı sarımsağı denicektik.Enigmas lütfen o ot hakkında biraz daha bilgi verir misin.

Herkese konuma yorum yaptıkları için çoo...k teşekkür ederim.Ben üniversiteye kadar güzel saçlarım olsun istiyorum:43:Zaten diyabet psikolojimi çok fena bozdu.:43:

Son düzenleme:

bu karanfilleri sıcak suyamı koyacagız yoksa ılık mı?

Ve saçlarım gelmeye başladı şuan önleri kapandı kapanıcak baya küçük küçük bir sürü saç var çok yakın arkadaşım bile inanamadı bu kadar çabuk ve aniden saç çıkacağına.Karanfilli su dökülmeyi durdurdu Allah'a şükür.

Bu karanfilli suyu yaptıktan sonra yıkıyormusunuz saçınızı?birde diplere sürüyorsunuz dimi bu kürü??

kızlar pamukla sürün diplere.yıkamaya gerek yok
mis gibi karanfil kokuyorsunuz,biraz elektrikleniyo o kadar
açık renk kıyafetlere değdirmeyin leke yapıyor

karanfili ben aylardır yApıyorum.cidden çok faydalı
dökülmem durdu:nazar:

Son düzenleme:
Aaaaa karanfilli suyu ben de deneyeceğim inşaAllah, saçlarım doğduğumda çok gürmüş kocaman toka bile takarlarmış, sonra ortaokula gelene kadar azaldı da azaldı, şu an çok seyrek hem de aşırı ince telli, saç ektirmek bile aklıma geldi ama çok zahmetli olup sonuç yüzde yüz olumlu olmayabileceğinden dolayı çekiniyorum. Karanfiilli kürü deneyip sonuçlarını bildiiririm inşaAllah.

Şimdi geceden karanfili sürüp sabahtan yıkıyorum önlerde çıkan saçlar var ama tepem kel resmen :( inşallah çıkıcak yılan yağı ile badem yağı aldım haftada kaç defa kullanmalıyım ? bilen varsa lütfen yazsın .Ama cidden psikolojim harap oldu 16 yaşındayım ama artık güzelliği geçtim yüksek tansiyon yüksek şeker kolestrlle filan ugrsıyorum Rabbim baska dert vermesn :97:

Ve internet üzerinden bir uzmana resimleri ve değerleri yolladım (hemogram) sanırım kansızlık felan yok prp tedavisi dedi.Araştırdım çok pahalı birşey iğneli ağrılı. Ama başa gelen çekiliyor... :)

canım pekı soguk sumu sıcak sumu olucak.pamukla dırek diplerınemı masaj yapıcaz.temız saca uygulasam problem olurmu

canım pekı soguk sumu sıcak sumu olucak.pamukla dırek diplerınemı masaj yapıcaz.temız saca uygulasam problem olurmu

canım soğuk suya koyuyorsun 1gün sonra içinden karanfilleri alıyorsun pamukla temiz saç dibine yedir bende işe yaramadı umarım sende yarar.birde bunu kullananlar ne kadar zamanda dökülmede azalma gördü acaba?

Back
X