Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım çok sönük ve az. Yeni saç çıkması için ne yapmalıyım?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

berna8735

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
284
1
96
İzmir
benim saçlarım çok sönük yıkayınca bişeye benziyor ama yarım günde yağlanıyor ve yapışıyor. Ben saçımın daha çok olmasını istiyorum. Yeni saçlar çıkması için ne yapmalıyım.

sanırım bunun için saç ektirmen gerekioboshayallersmile

doğuştansa mümkün değil sonradan çoğalması..ama çok olup dökülmüş ise sebep ortadan kalkınca zamanla eskisi gibi olma ihtimali yüksek..
size hem morel olması açısından hemde süper görüntü sağlıyor çıt çıt öneririm..bende almayı düşünüyorum ama saçlarımı uzatıncaya kadar kullanıcam..morel oluyor en azından...

ya yıkıldlm suan. . Kücükken cokmus annem öle diyo. Ben belki bitkisel çözümler vadır die düsünmüstm...

badem yağıyla susam yağını karıstır 2-3 gunde bir sac dıplerıne sür..cok ıyı gelıyo hem dokulmesı kesılıyo hemde saç çıkartıyor..denemende fayda var..

Maalesef bende bu konudan çok rahatsızım ama son zamanlarda bepanthen ve bemix ampul 3er kutu toplam 15er tane oluyor.1er tane kırıp siringayla her akşam sacima sürdüm yattim sabah yikadim 14gün boyunca.1er tanede sampuana kattim bayagi saç çıkardı şampuan olarak da at sampuani getirttim internetten bide banyodan çıkınca keratin kullandım bence denemelisin:46::46:

Son düzenleme:
Back
X